Kingsman 2 vine cu un antagonist feminin şi noi scene captivante de acţiune

de Cristina Grigore în 28 Mar 2016
Regizorul Matthew Vaughn a dezvăluit şi titlul final al sequel-ului

Continuarea lui Kingsman: The Secret Service, o reuşită comedie de acţiune cu spioni lansată şi la noi în februarie, anul trecut, se pregăteşte să reînceapă filmările. Cele 414 milioane de dolari obţinute international şi cronicile pozitive au justificat continuarea aventurilor lui Gary “Eggsy” Unwin, pregătit să intre în lumea spionilor de către Harry Hart (Colin Firth).

Cei de la ComicBookMovie.com au aflat care va fi titul complet al sqeuel-ului, dar şi ce a pregătit regizorul, alături de scenariştii Dave Gibbons, Jane Goldman şi Mark Millar (de altfel, filmul este adaptarea unor benzi desenate semnate de Millar).

Astfel, Kingsman: The Golden Circle va conţine scene cu totul originale, deşi cerinţele publicului se îndreptau spre un moment similar cu cel petrecut în biserică în The Secret Service.

“Ca regizor, încerci să nu faci tocmai ce pare că se doreşte, însă oamenii chiar vor o nouă secvenţă ca cea din biserică. Dar nu am niciun motiv să recreez masacrul. Însă voi introduce scene cum nu aţi mai văzut”, a dezvăluit Vaughn.

“Am avut totuţi dubii în legătură cu antagonistul. Filmele cu spioni sunt pe atât de bune pe cât este şi personajul negative din ele. Însă m-am trezit într-o diminieaţă cu toate elementele poveştii în ordine, inclusive cea a antagonistului”, a mai arătat regizorul.

Scenariul lui The Golden Circle o va avea pe Julianne Moore în rol negativ şi îl va surprinde pe eroul central într-o dilemă ce-l va face să-şi dorească să schimbe taberele. Agenţia britanică va face echipă cu omoloaga sa americană, ce va avea la conducere personajul interpretat de Halle Berry. Însă parteneriatul nu este tocmai unul benevol, căci, aşa cum se poate vedea din imaginile concept, cartierul general al Kingsman a fost complet distrus.

Filmul se lansează pe 16 iunie 2017.

Exploreaza subiecte similare:

Kingsman: The Secret Service, Julianne Moore, Kingsman 2, Matthew Vaughn

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells