Kevin Feige confirmă că Abomination se luptă cu Wong în trailerul la Shang-Chi and Legend of the Ten Rings

de Marina Florea în 3 Iul 2021
În plus, președintele Marvel Studios vorbește despre legătura profundă a lui Shang-Chi cu originalul Iron-Man

Nu era niciun secret că Abomination/Emil Blonsky va reintra în universul MCU în faza 4; în timpul ultimei Disney Investor Day din decembrie, președintele Marvel Studios Kevin Feige a anunțat că eroul negativ, jucat mai întâi de către Tim Roth în The Incredible Hulk, va face parte din noua serie Disney+ She-Hulk. Roth a confirmat știrile. Însă se dovedește că vom vedea The Abomination chiar mai curând -  confirmarea vine de la Feige însuși. Shang-Chi and Legend of the Ten Rings intră în cinematografele noastre pe 1 septembrie.

Atunci când studiourile au dat publicității primul trailer pentru Shang-Chi and Legend of the Ten Rings, fanii avizi au observat personajul - sau poate era vorba doar de o creatură care arăta exact ca el, cu câteva îmbunătățiri doar - acele aripioare de-a lungul șirei spinării - care au apărut în ultimele câteva secunde, luptându-se în timpul a ceea ce părea a fi un turneu clandestin. Dar adversarul său? Părea să semene destul de bine cu Wong (Benedict Wong), vrăjitorul cu care am făcut cunoștință în Doctor Strange. Totuși Wong, actorul, nu a apărut pe genericul Shang-Chi (deși o întrevedere la un prânz la Sydney între actor și Simu Liu, actorul din rolul principal, a trezit niște suspiciuni).

Reporterii de la Rotten Tomatoes au discutat săptămâna aceasta cu Feige pentru o perspectivă amplă asupra fazei 4 a Marvel Cinematic Universe, videoclip care va fi disponibil în scurt timp înainte de premiera lui Black Widow. Atunci când am cerut confirmarea că Abomination într-adevăr se va lupta cu Wong în încheierea trailerului lui Shang-Chi, Feige a confirmat zvonul.

„Da, tocmai am dat publicității ultimul trailer pentru Shang-Chi”, relata Feige: „Unii fani au observat: Seamănă cu un  personaj uitat de mulți ani, numit The Abomination, și el se luptă cu un personaj care seamănă cu Wong. Și pot confirma că motivul pentru care e așa este că însuși Abomination se luptă cu Wong.”

Feige a continuat spunând că talentul său de a readuce la viață personaje precum The Abomination este unul dintre succesele lui la MCU: „Este un lucru fericit să ai un personaj care nu a mai apărut de zece ani pe ecran și care reapare în MCU. Și să vedem fanii, în acea mică porțiune al trailerului, cum îl recunosc și îl apreciază este foarte plăcut”.

Shang-Chi mai afișează un alt erou negativ al Marvel Studios: Mandarinul. În benzile desenate personajul, care a fost promovat în Iron Man 3 dar care, în acel film, se dovedește a fi doar un actor împiedicat, Trevor Slattery (jucat de Ben Kingsley) spre marea supărare a fanilor - este acum fondatorul Ten Rings (Cele zece Inele), care vor reapărea în noul film.

Exploreaza subiecte similare:

Kevin Feige, She-Hulk, Doctor Strange, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells