Kellan Lutz se îndreaptă spre The Expendables 3

de Cristina Grigore în 25 Iul 2013
Au fost dezvăluite şi primele detalii despre acţiunea filmului

Dacă în The Expendables 2 infuzia de tinereţe a fost asigurată de Liam Hemsworth, iată că şi în cea de-a treia parte a francizei avem parte de un star atrăgător şi tânăr, în persoana actorului din Twilight, Kellan Lutz. Potrivit The Wrap, acesta se află acum în discuţii pentru un rol în film, rol ce îl va face parte a unei echipe în care media de vârstă este sub 50 de ani.

Personajul lui Lutz va fi un mercenar specializat în tehnologia informaţiei, al cărui echipaj are la un moment dat o confruntare cu cel al lui Stallone. Până la urmă însă, cele două grupuri fac front comun împotriva aceluiaşi inamic.

Printre noile adiţii din distribuţie, Sylvester Stallone i-a menţionat pe contul său de Twitter pe specialista în arte martiale Ronda Rousey şi boxerul Victor Ortiz. Nicolas Cage a anunţat recent că e posibil să nu mai apară în film, în care îi vom vedea însă pe Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Wesley Snipes, Jason Statham, Jackie Chan şi Milla Jovovich.

Filmările lui The Expendables 3 vor începe luna viitoare în Los Angeles. Lansarea filmului în Statele Unite va avea loc pe 15 august 2014.

Exploreaza subiecte similare:

The Expendables 2, Liam Hemsworth, Kellan Lutz, Sylvester Stallone, Nicolas Cage, Arnold Schwarzenegger, Mel Gibson, Wesley Snipes, Jason Statham, Jackie Chan, Milla Jovovich, The Expendables 3

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
vladimir84 pe 25 iulie 2013 10:55
Si el pe langa toate megastarurile care joaca in film. Trebuie sa fie coplesitor.
cristi23 pe 25 iulie 2013 11:34
am inteles ca parca si steven seagal va juca in film...e adevarat??
alex_il_fenomeno pe 3 august 2013 13:40
Ar fi o performanta uimitoare pentru el.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells