Keira Knightley protestează împotriva manipulării fotografice

de Ştefan Dobroiu în 7 Nov 2014
În august actriţa a pozat topless pentru revista Interview, iar acum îşi explică decizia

Keira Knightley s-a lăsat fotografiată topless în luna august, pentru numărul din septembrie al revista Interview, de către fotograful Patrick Demarchelier. Fotografia a făcut furori în presa mondială, iar acum Keira Knightley explică ce a convins-o să se expună: o campanie împotriva manipulării fotografice a corpurilor femeilor.

În revista Times, Knightley explică: "Corpul meu a fost folosit şi modificat de foarte multe ori, din diverse motive, indiferent că e vorba de paparazzi sau de afişe de film. În ceea ce priveşte acea şedinţă foto am spus: 'Ok, accept să apar topless atâta vreme cât nu-i faceţi mai mari (sânii - n.r.) şi nu faceţi retuşuri'. Mi se pare foarte important să comunic că nu contează absolut deloc care sunt formele tale", a declarat Knightley.

"Cred că trupurile femeilor sunt un câmp de lupă şi că fotografia poate fi învinuită în parte pentru această situaţie. Societatea noastră e atât de fotografică acum, devine tot mai dificil să observi că există diverse varietăţi de forme", a mai spus Knightley.

Următorul film al actriţei este Everest, despre un grup de alpinişti prinşi într-o furtună ucigătoare de zăpadă în munţii Himalaya. Premiera mondială este programată pentru 18 septembrie, când filmul va putea fi văzut şi în România.

Ce părere ai despre iniţiativa Keirei Knightley?

Exploreaza subiecte similare:

Keira Knightley, Everest

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
scandarelli pe 11 noiembrie 2014 11:52
"Ce părere ai despre iniţiativa Keirei Knightley?"
Am o parere buna. :)

mara2008 pe 13 noiembrie 2014 10:10
Are dreptate. Fotografiile creeaza o imagine falsa a femeii .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells