Keanu Reeves va juca în filmul live-action și serialul anime Berserker

de Marina Florea în 23 Mar 2021
Bărbatul cunoscut drept Berzerker este pe jumătate muritor pe jumătate zeu, blestemat și condamat să fie violent

Cu ceva timp în urmă, Keanu Reeves și-a exprimat dorința să joace personajul principal din BRZRKR (un acronim de la „berserker”) într-o eventuală ecranizare după benzile desenate omonime, ale căror co-autor este actorul. Iată, bucurați-vă fani ai BD, se întâmplă! Netflix a confirmat că a cumpărat drepturile de ecranizare și urmează să adapteze povestea, într-un film live action dar și într-un serial anime, scrie mashable.com. Keanu Reeves produce și joacă.

Publicată de către studiourile BOOM! Studios, benzile desenate sunt scrise de către Reeves alături de autorul Matt Kindt de la New York Times, fiind ilustrate de către Ron Garney cunoscut pentru lucrul său cu Marvel. Povestea este aceea a unui războinic nemuritor cunoscut drept „B” (Berzerker), care luptă de 80.000 de ani, așa cum descriu studiourile.

Sinopsisul spune „Bărbatul cunoscut drept Berzerker este pe jumătate muritor pe jumătate zeu, blestemat și condamat să fie violent... cu prețul nebuniei. După ce a cutreierat secole prin lume, Berzerker a găsit un refugiu în serviciul guvernului american, pentru a lupta în războaiele prea violente și prea periculoase pentru oricine altcineva. În schimbul loialității sale, Berzerker va primi exact ceea ce își dorește – adevărul despre existența lui eternă, pătată cu sânge... și cum să o încheie”.

Filmul practic combină carisma actorului din John Wick într-o serie de elemente de BD. Acum să ne imaginăm toate astea în live-action. Benzile desenate care au fost în 12 numere au fost publicate pe 3 martie anul acesta. Da, atât de repede Netflix a venit în întâmpinarea fanilor!

Keanu va juca rolul personajului titular pentru filmul live-action de la Netflix, împrumutându-și vocea și pentru seria anime derivată. Proiectele BRZRKR sunt ultima sosire pe programul de filmări ale lui Keanu Reeves. De curând, acesta a încheiat filmările la mult- așteptatul Matrix 4, intitulat Matrix Resurrestions. Și se îndreaptă către finalizarea producției la John Wick 4 (foto). Așadar, are timp suficient să pregătească BRZRKR în timp ce așteaptă demararea filmului și a serialului. Se crede că banda desenată s-a vândut în 615 000 de copii, cea mai mare vânzare de gen din ultimii 30 de ani.

Exploreaza subiecte similare:

Keanu Reeves, The Matrix 4, John Wick: Chapter 4

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells