Keanu Reeves își dorește un sequel pentru Constantine, la fel și regizorul primului film

de Georgiana Dorobanțu în 20 Iul 2020
Regizorul Francis Lawrence și-ar dori un follow-up pentru filmul Constantine, cu Keanu Reeves în rol principal, cu toate că există probleme cu drepturile pentru acest personaj.

De la lansarea din 2005, când a primit review-uri mixte, Constantine, care l-a avut pe Keanu Reeves în rolul unui vânător de demoni aflat într-o misiune sfântă, a strâns un grup de fani fideli. Filmul a avut un profit mic la nivel global, bugetul fiind de 100 de milioane de dolari, și nu a avut un sequel.

Francis Lawrence, regizorul Constantine, spune că și-ar dori să facă o continuare a filmului, la fel și Keanu Reeves.

Lawrence a declarat pentru Slashfilm că întreaga echipă își dorește un sequel, însă sunt necesare unele schimbări. „Voiam să facem un film responsabil, de categoria R (n.r. interzis copiilor sunt 17 ani). Prin responsabil mă refer la faptul că ar fi un film care nu ar costa la fel de mult ca originalul, despre care noi am crezut că va fi de categoria PG-13 (n.r. nerecomandat copiilor sub 13 ani)”, a declarat Lawrence.

Regizorul a mai spus că au lucrat pentru o vreme la sequel și că echipa a avut din nou o discuție pe această temă. „Keanu, producătorul Akiva Goldsman și cu mine am vorbit, de fapt, despre asta”, a declarat Lawrence, specificând că discuția despre un nou film Constantine a avut loc recent. Poate fi dificil să-și urmeze planurile, din moment ce Constantine este o licență pentru care pot exista alte planuri.

„Nici nu-mi mai amintesc cine are licența, dar cu toate universurile comune care există și Constantine fiind parte din Vertigo, care este o parte a DC, este posibil ca oamenii să aibă planuri pentru aceste universuri”, spune regizorul. „În prezent, acest personaj nu este disponibil pentru noi pentru TV sau filme, ceea ce e o dezamăgire”, spune Lawrence.

„Cred că este o nebunie să îl ai pe Keanu, căruia i-ar plăcea să facă un nou Constantine, și pe noi care vrem să facem un nou Constantine, iar oamenii să spună 'Nu, noi avem alte planuri'”, adaugă regizorul.

Francis Lawrence a lucrat de câteva ori cu actrița Jennifer Lawrence (nu există legătură de rudenie între ei) - a regizat ultimele trei filme din seria Hunger Games, precum și Red Sparrow și o reclamă Dior. Acesta a mai regizat filmul din 2007 I Am Legend, cu Will Smith în rol principal.

Keanu Reeves a avut o revenire în forță în ultima perioadă, în special datorită interpretărilor excelente din trilogia John Wick și aparițiilor din Always Be My Maybe sau Toy Story 4, dar și pentru că are reputația că este cel mai de treabă tip de la Hollywood.

Exploreaza subiecte similare:

Francis Lawrence, Constantine, Keanu Reeves, Jennifer Lawrence, I Am Legend, Always Be My Maybe, Toy Story 4, The Hunger Games: Catching Fire, Red Sparrow

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
santoss07 pe 26 iulie 2020 00:11
Nu ar fi o idee rea. Si eu as vrea sa vad un nou film "Constantine" As merge la cinema pentru el

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells