Kate Winslet, scene fierbinţi cu Idris Elba în The Mountain Between Us

de Cinemagia în 16 Dec 2017
Winslet nu este la prima scenă erotică de-a lungul celor 26 de ani de film

Idris Elba a relatat publicației dailymail.co.uk că a trăit pe platourile filmului The Mountain Between Us provocări precum acelea ale unei relaţii adevărate.

Kate Winslet joacă alături de Idris Elba în această poveste epopeică, a cărei premieră oficială a avut loc în SUA în octombrie.

Alex, o ziaristă, şi personajul lui Idris, Ben, medic neurolog, se află blocaţi pe aeroportul din Salt Lake - toate cursele au fost anulate. Alex, după ce a încheiat un reportaj cu neo-nazişti, urmează să se căsătorească a doua zi. Ben trebuie să ajungă de urgenţă să opereze un băiat de 10 ani, aflat în pericol de moarte. Cei doi decid să-l convingă pe pilotul unui avion personal să îi traverseze în zbor munţii, chiar dacă furtuna stă să înceapă şi, inevitabil, avionul se prăbuşeşte, iar cei doi vor depinde unul de altul pentru supravieţuire.

În mijlocul acestei situaţii, cei doi formează o legătură extrem de intensă care culminează cu o relaţie intimă: fanii lor vor vedea scene fierbinţi de la acest cuplu de categorie grea.

Actriţa din Titanic, acum în vârstă de 42 de ani, are toate şansele să captiveze publicul, în timp ce actorul din Luther, în vârstă de 45 de ani, îşi etalează musculatura impresionantă, în scenele care urmează după ce protagoniştii supravieţuiesc, împreună, unui accident de avion.

Winslet nu este la prima scenă erotică de-a lungul celor 26 de ani de film - şi scenele în care apare goală sau îmbrăcată sumar ilustrează siguranţa ei de sine.

Chiar la premiera filmului, Kate relata cum văzuse iniţial perspectiva de a filma cu musculosul actor de Hollywood: „Eram încântată. Nu ştiu cum să spun altfel". Şi Idris a reflectat asupra experienţei, relatând că nu a fost la fel de familiar cu rolurile romantice precum Kate. Actriţa relatează momentul spunând: „Am spus: iată, chiar vreau să mă implic în asta şi sper că nu te superi dacă vom petrece timp împreună. Am avut o relaţie de lucru intensă - nu ca o relaţie în viaţa reală, dar cu toate complexităţile unei relaţii reale".

Idris a continuat explicând complexităţile unei poveşti de dragoste cu Kate pe marele ecran, relatând că a acceptat provocarea lui Kate de a se cunoaşte mai bine, pentru ca personajele lor să fie autentice pe marele ecran.

Exploreaza subiecte similare:

Idris Elba, Kate Winslet, The Mountain Between Us

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells