Kate Winslet a primit o stea pe Bulevardul Celebrităților

de Cristina Grigore în 18 Mar 2014
Distincția i-a fost înmânată chiar de regizorul Titanicului, James Cameron

Actrița britanică Kate Winslet a fost destinatara unei ,,stele a celebrității”, dezvăluită ieri în cadrul unei ceremonii desfășurată pe faimosul ,,Bulevard al Celebrităților” din Hollywood, scrie TheHollywoodReporter.com.

Actriței i-a fost înmânată distincția de către regizorul peliculei Titanic, James Cameron. Au asistat la ceremonie, alături de Winslet, și actrițele din Titanic, respectiv Revoluționary Road: Kathy Bates și Shailene Woodley. Cariera actriței de 38 de ani se extinde pe o perioadă de aproximativ trei decenii. Printre filmele de succes înc are a apărut se află: Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Iris, Little Children și The Holiday.

Kate Winslet a câștigat în 2009 premiul Oscar pentru prestația sa din The Reader, unde a interpretat rolul principal. Ultimul său film, drama Labor Day, în care joacă alături de Josh Brolin, a fost lansat în Statele Unite la sfârșitul lunii ianuarie.

Exploreaza subiecte similare:

Kate Winslet, titanic, James Cameron, Revolutionary Road, Kathy Bates, Shailene Woodley, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, The Holiday, Little Children, iris, The Reader, Labor Day, Josh Brolin, actor

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
AlineziaBumfi pe 18 martie 2014 10:32
Bravo, Kate! Sa speram ca si Divergent va fi un film bun.
mitso pe 18 martie 2014 12:01
Credeam ca o are deja ! Pentru ca e actrita grozava!
cosmin742000 pe 18 martie 2014 14:13
Merita .E una dintre cele mai bune actrite contemporane
Rose pe 18 martie 2014 15:35
Era și timpul ca o actriță atât de talentată preum Kate Winslet să aibă o stea pe Calea Celebrității-mă mir cum de nu i-au dat-o până acum!
alex_il_fenomeno pe 10 aprilie 2014 23:58
O merita din plin, fara doar si poate.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells