Juliei Garner i s-a oferit rolul Madonna. Actrița din Ozark a învins-o pe mai populara Florence Pugh

de Gloria Sauciuc în 8 Iun 2022
La casting a participat însăși legendara cântăreață

Julia Garner, actrița din Ozark și Inventing Anna, a câștigat competiția pentru rolul principal dintr-un viitor film biografic despre simbolul muzicii pop, Madonna, anunță Variety.

Julia Garner, cu roluri preponderent în producții de televiziune, a fost distribuită în rolul Madonnei în urma unui dificil proces de casting, la care a participat însăși legendara cântăreață. Julia Garner a avut-o printre contracandidate - printre altele - pe mai populara Florence Pugh, nominalizată la Oscar în 2019 pentru Little Women și cunoscută pentru rolurile din Văduva neagră 2021, Fiicele doctorului March (2019) și Lady Macbeth (2016).

Madonna însăși va semna regia. Cântăreața își făcea debutul la Berlin în calitate de regizoare, în secțiunea Panorama, cu filmul Filth and Wisdom.

Julia Garner a devenit cunoscută la nivel global cu rolul Ruth Langmore din serialul Ozark (2017-2022) de pe Netflix, pentru care a câștigat două premii Primetime Emmy pentru rol secundar, pe lângă o nominalizare la Globul de Aur în 2020 pentru cea mai bună actrița în rol secundar – televiziune. Ea este totodată protagonista serialului Netflix Inventing Anna, inpirat din cazul real al Annei Delvey, o tânără care s-a dat drept moștenitoare milionară în New York și a escrocat mai multe bănci și hoteluri de lux.

Garner a jucat, de asemenea, în serialul FX The Americans (2015-2018), iar în lungmetraje pentru marele ecran a avut roluri minore în Electrick Children (2012), We Are What We Are (2013), Grandma (2015), The Assistant (2019), Martha Marcy May Marlene (2011), The Perks of Being a Wallflower (2012) și Sin City: A Dame to Kill For (2014).

Exploreaza subiecte similare:

Julia Garner, Ozark , Inventing Anna, Madonna, Florence Pugh

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 9 iunie 2022 12:51
Am vazut-o pe Julia Garner in ”Ozark” si pot spune ca a jucat impecabil, dovadă si premiile primite pt rol, asa că acum pot spune cu certitudine că va face față cu brio noului rol, cel al Madonnei, care îi va aduce sigur cel putin o nominalizare la premiile Oscar.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells