Joss Whedon oferă noi detalii despre The Avengers: Age of Ultron

de Cristina Grigore în 18 Iul 2014
Ultron este descris drept „fiul cel rău” al lui Tony Stark

Entertainment Weeky a publicat ieri o serie de noi imagini revelatoare din The Avengers: Age of Ultron, însă materialul obținut de revistă de la regizorul filmului, Joss Whedon, și principalii actori din distribuție ne arată la ce trebuie să ne așteptăm de la noile aventuri ale echipei de supereroi, uniți în fața unui antagonist extrem de inteligent și puternic: Ultron.

Iată ce a spus regizorul despre nou introdusa echipă a lui Scarlet Witch și Quicksilver: Ei sunt în echipa Ultron, ceea ce face ca lucrurile să fie și mai dificile pentru Răzbunători, deoarece au de-a face acum cu abilități cu care nu erau obișnuiți. În primul The Avengers, cam toată lumea era capabilă să ia la pumni pe cineva, însă acum avem o femeie care poate intra în mintea ta și poate muta obiecte și cu un băiat care se poate mișca mai repede decât orice, plus un robot [Ultron], care se poate replica și e de necontrolat. Așa că, dintr-o dată, se trezesc într-o lume mai întunecată, mai ciudată, mai dură”.

Potrivit EW, Ultron, descris de Chris Evans drept o entitate de o inteligență uimitoare, cu care poți purta conversații uimitoare”, este inițial unul dintre roboții creați să lupte cu infractorii ai lui Tony Stark. Ba chiar are ceva din personalitatea lui Stark. Însă ,Nu este acea versiune pozitivă care s-ar fi putut desprinde din intelectul și personalitatea lui Stark. Este fiul cel rău'”, a punctat și Chris Hemsworth.

Ultron nu dorește altceva decât pace pe Terra. Însă, din păcate, versiunea sa inteligentă”, de eliminare a conflictelor pe Pământ este una radicală: exterminarea populației umane.

Exploreaza subiecte similare:

The Avengers: Age of Ultron, Joss Whedon, Chris Evans, Chris Hemsworth, actor

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 18 iulie 2014 16:09
sa vedem cum va iesi....sper sa fie un nou film bun.....
Stefanzy pe 20 iulie 2014 15:24
Cei care au vazut vechile benzi desenate Spider-Man care erau acum vreo 5 ani in urma stiu despre ce e vorba .
alexspider14 pe 20 iulie 2014 22:35
Atata timp cat avem in acelasi film pe Iron man, hulk, thor si captain america nu are cum sa fie un film prost :D

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells