Johnny Depp s-a accidentat pe platourile de filmare ale lui Pirates of the Caribbean 5

de Cristina Grigore în 1 Apr 2015
Producţia filmului va fi amânată până la recuperarea actorului, care a suferit o intervenţie chirurgicală

Johnny Depp  s-a rănit la filmările ultimelor aventuri din seria Piraţii din Caraibe, iar acest fapt a pus pe tușă producţia filmului la începutul acestei săptămâni, scrie Variety.com.

Reprezentanţii Disney nu au oferit până acum prea multe detalii legate de accidentul suferit de interpretul lui Captain Sparrow la filmările din Queensland, Australia. Se ştie doar că actorul a fost însă dus rapid cu avionul în Statele Unite, unde a suferit o intervenţie chirurgicală la o mână.

Filmările la Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales au continuat o vreme fără Depp, însă cei 200 de actori de pe platourile de filmare au fost însă anunţaţi la începutul săptămânii că vor face o pauză de lucru până la mijlocul lunii aprilie, timp în care starul filmului se va putea recupera după operaţia suferită.

Pirates of the Caribbean este programat pentru lansare în vara lui 2017. Din distribuţia filmului fac parte Kaya Scodelario, Brenton Thwaites, Orlando Bloom, Geoffrey Rush şi Javier Bardem.

Exploreaza subiecte similare:

Johnny Depp, Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 1 aprilie 2015 10:50
Saracu' Depp , sa dea D-zeu sa se faca bine si sa reinceapa filmarile pentru ca nu mai am rabdare deja pana apare si cu tot aceste intreruperi se va prelungi data lansarii ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells