John Wick şi Serena, acum pe DVD şi BluRay

8 Apr 2015
Două dintre cele mai aşteptate filme din 2014, disponibile pentru colecţie

Două filme foarte diferite sunt acum disponibile pentru achiziţionare. Pentru acţiune la cote maxime, urmăriţi "John Wick" pe DVD şi BluRay disponibil în magazinele specializate din toată ţara!

Regia este semnată de David Leitch şi Chad Stahelski, iar în distribuţie îi veţi mai recunoaşte pe Willem Dafoe şi Michael Nyqvist. John Wick este o poveste de răzbunare şi pocăinţă care are loc într-un New York strălucitor, dar imaginar, avându-l în rolul principal pe Keanu Reeves, laureat al World Stunt Award (Premiul Internaţional pentru Cel mai bun cascador).  Atunci când fostul killer este obligat de un mafiot rus să reintre în joc, el îşi vânează adversarii, nemilos şi tenace, ca în vremea când aceste trăsături îl transformaseră într-o legendă a lumii interlope.

Serena
Dramă, romantism, nebunie, iubire, obsesie - toate vă aşteaptă în acelaşi film, "Serena", disponibil acum pe DVD şi BluRay! Îndrăgitele staruri Jennifer Lawrence si Bradley Cooper formează pentru a treia oara un cuplu pe platourile de filmare. De data aceasta, îi interpretează pe soţii George şi Serena Pemberton, afacerişti care construiesc un adevărat imperiu al cherestelei în Carolina de Nord a anilor '20. Filmul este regizat de Susanne Bier, câştigătoare a unui trofeu Oscar pentru producţia "In A Better World" / "Într-o lume mai bună". În distribuţie o veţi recunoaşte şi pe românca Ana Ularu.

Exploreaza subiecte similare:

Serena, John Wick, Keanu Reeves, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence

Alte știri din cinema

7 filme cu și despre tenis

Cu documentarul Nasty și lungmetrajul Challengers acum în cinematografe, haideți să trecem în revistă alte filme de care se pot bucura iubitorii sportului alb

Chris Hemsworth despre rolul din Furiosa: Saga Mad Max: ”Este un vis devenit realitate”

Chris Hemsworth îl interpretează pe Dementus, personajul principal negativ din ceea ce se anunță a fi un spectacol cinematografic de neratat

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 8 aprilie 2015 16:02
John Wick merita toti banii ;)
Laury9 pe 8 aprilie 2015 19:47
Atunci cumpara-l si nu mai pirata!!!
AlineziaBumfi pe 9 aprilie 2015 10:20
Pentru mine nu, i-am dat un 6/10 pentru ca scenariul a fost inexistent si nu m-au multumit doar scenele de actiune.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells