John Wick 3 este în lucru. Filmările vor începe spre sfârşitul anului

de Cristina Grigore în 25 Mai 2017
Chad Stahelski nu este sigur dacă va reveni al cârma sequel-ului

În cel de-al doilea capitol al lui John Wick am fost martorii unor secvenţe de acţiune dinamice şi bine orchestrate din universul creat în jurul asasinului, publicul şi criticii fiind în consens în ceea ce priveşte calitatea sequel-ului. Cum secvenţa de final făcea referire la un „capitol 3”, iată că acesta nu s-a lăsat mult aşteptat, iar dacă e să ne luăm după afirmaţiile regizorului Chad Stahelski, cel care s-a ocupat de primele două filme ale seriei, lucrul la noua peliculă este deja avansat.

Cineastul a declarat, într-un interviu acordat Collider.com: „Suntem deja pe la mijloc cu scenariul”. Chiar dacă, oficial, pelicula nu a fost confirmată şi nu are încă o dată de lansare, este cert că va ajunge pe marile ecrane. Totul depinde de cât de repede se vor mişca scenariştii şi va fi demarată producţia, asigură Stahelski. „Aş zice că, dacă nu încep la sfârşitul acestui an, vor începe cu siguranţă la începutul anului viitor”, a mai spus acesta referitor la începerea filmărilor.

Stahelski a ţinut însă să menţioneze că noul film nu va urma traseul binecunoscut al producţiilor de succes de la Hollywood cu un sequel mai costisitor şi mai exploziv. "Nu vrem să luăm obişnuita cale a producţiilor de amploare în care totul sfârşeşte în explozii ameţitoare... Am vorbit şi cu Keanu [Reeves] despre modul în care vrem să continuăm şi am stabilit că vom menţine bugetul la aceeaşi valoare şi ne vom desfăşura creativ în limitele acestuia. Nu vrem să cădem în capcana lui 'Mai mult şi mai mare este mai bine, daţi-mi mai mulţi bani, voi arunca în aer şi mai multe lucruri'. Vrem doar să fim cât mai creativi", a explicat el. 

Un semn de întrebare rămâne însă – va accepta Stahelski să regizeze şi această a treia parte a francizei? Cel care i-a stat alături în scaunul regizoral al filmului din 2014, David Leitch, a renunat la serie pentru Atomic, filmul cu Charlize Theron. Şi Stahelski a primit cârma unei producţii cu greutate, reboot-ul lui Highlander. Extrem de ocupat, cineastul se ocupă deocamdată numai de alegerea distribuţiei lui John Wick: Chapter 3.

Exploreaza subiecte similare:

John Wick, Chad Stahelski, David Leitch

Alte știri din cinema

Iată cum s-au filmat scenele subacvatice din filmul Aquaman

Singurul film din universul extins DC pregătit pentru premieră în 2018

Finalul Sezonului 7 din Urzeala Tronurilor nu va conține o luptă decisivă

„Beyond the Wall” are premiera pe HBO România pe 21 august. Ultimul episod va avea premiera pe 28 august

Filmul Meda sau Partea nu prea fericită a lucrurilor, dublu premiat la Sarajevo

Premiul pentru cel mai bun actor lui Șerban Pavlu iar Premiul pentru cel mai bun regizor lui Emanuel Pârvu

Accidentul lui Tom Cruise amână filmările lui Mission: Impossible 6

Actorul are nevoie de un timp mai lung pentru recuperare, pentru că săritura ratată i-a fracturat glezna

Părerea ta

Spune-ţi părerea
spartacus pe 25 mai 2017 17:56
Buuun așa!...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback