John Travolta are aeroport în curtea casei. Iată spectaculoasele imagini!

de Gloria Sauciuc în 27 Aug 2015
În imagini sunt avioane adevărate, parcate pe aeroportul privat, construit special pentru Boeing 707 și jeturile Gulfstream aflate în proprietatea faimosului actor

Actorul american în vârstă de 61 de ani care a devenit faimos în anii 1970, după ce a apărut în serialul „Welcome back, Kotter”, are o casa în valoare de 12,5 milioane de dolari, în curtea căreia este un aeroport privat.  Construită în stil arhitectural modern, aflată la capătul unei piste private din Ocala, Florida, casa are o înălţime de 16 m distribuiţi pe două niveluri, structură din beton şi un garaj în care încap 16 maşini. Şi da, în imagini sunt avioane adevărate, parcate pe aeroportul privat, construit special pentru Boeing 707 și jeturile Gulfstream aflate în proprietatea faimosului actor.

Cei invitaţi în reşedinţa lui John Travolta îşi petrec două ore ca să treacă prin sistemul de securitate, care include o bandă rulantă cu raze X, pe care invitaţii sunt nevoiţi să-şi pună obiectele personale. Iar lichdele să nu fie mai multe de 3, puse într-un recipient din plasic aprobat oficial, scrie publicația uarchitect.co.uk, care a și postat pozele.

Succesul la box-office a lui John Travolta s-a produs odată cu rolul principal din filmele „Febra de sâmbătă seara” and „Grease”. În anii 1980, cariera de actor a lui John Travolta a intrat în declin, pentru ca în anii 1990 să se bucure de o revenire spectaculoasă cu rolul din „Pulp Fiction”, după care a continuat să fie distribuit în filme de succes precum „Faţă în faţă”, „Gaşca nebună” şi „Cod de acces: Swordfish”.

Travolta a fost nominalizat la Oscar pentru Cel mai bun actor pentru „Febra de sâmbătă seara” și „Pulp Fiction”. A câștigat Globul de Aur pentru „Cel mai bun actor - film musical sau comedie” pentru interpretarea sa din „Un mafiot la Hollywood”. În 2014, el a primit Premiul IIFA pentru realizări excepţionale în cinematografie internaţională la a 15-a ediţie a Premiilor IIFA, care a avut loc pe Stadionul Raymond James din Tampa, Florida, destul de aproape de casa SA de 12,5 milioane de dolari...

Exploreaza subiecte similare:

John Travolta

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells