J.J. Abrams va face un film despre viaţa lui Thomas Edison

de Cristina Grigore în 19 Feb 2015
Pelicula va fi dezvoltată de compania de producţie a cineastului, Bad Robot

Regizorul lui Star Trek şi al viitorului Star Wars: Episode VII, J.J. Abrams se pregăteşte să aducă pe marele ecran viaţa celebrului inventator şi om de afaceri american Thomas Edison. Abramas va fi implicat în proiect drept producător, prin intermediul companiei sale, Bad Robot.

Potrivit surselor citate de TheWrap.com, „pelicula îl va înfăţişa pe legendarul inventator drept un geniu necioplit şi excentric”. Biografia celui mai prolific inventator de la sfârşitul secolului XIX şi începutul secolului XX conţine de altfel unele controverse asupra personalităţii sale. Deşi a rămas în istorie drept inventatorul becului cu filament, al fonografului şi al camerei de filmat, Edison a deţinut peste o mie de brevete ştiinţifice, dar şi-a însuşit fără scrupule rezultatele muncii altora.

Momentan, nu au fost oferite mai multe detalii despre pelicula biografică dezvoltată de Bad Robot. Un proiect asemănător se află de mai multă vreme în planurile celor de la The Weinstein Company, însă acesta, intitulat The Current War, pare că a fost pus, momentan, pe tuşă.

Exploreaza subiecte similare:

J.J. Abrams

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 19 februarie 2015 10:09
J J Abrams va face un super film , orice film facut de el va fi grozav si e de neratat...
Bayard pe 19 februarie 2015 11:11
Daca ar face filmul asta si l-ar prezenta pe Edison intr-o lumina nefavorabila as fi foarte impresionat. Dar ma indoiesc.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells