J.J. Abrams reiterează ideea unui film inspirat din jocul video Portal

de Cristina Grigore în 30 Sep 2016
Potrivit afirmaţiilor sale, proiectul se va concretiza în curând şi va putea fi anunţat oficial

Proiectele în care se implică J.J.Abrams (Mission Impossible III, Star Trek, Star Wars: Episode VII) nu pot fi ignorate,  cum nici faima cineastului nu poate fi trecută cu vederea, însă aşa cum se întâmplă la Hollywood atunci când producţia implică o ecranizare şi o costisitoare punere în scenă, lucrurile se complică şi sunt amânate. S-a întâmplat şi în cazul adaptărilor jocurilor video Half-Life şi Portal, despre care vorbeau, în 2013, J.J. Abrams şi Gabe Newell (fondatorul şi managerul companiei Valve, realizatoarea jocurilor menţionate).

Într-un interviu acordat recent IGN.com, cineastul a ţinut să menţioneze că ambele filme sunt încă în vizorul său şi vor ajunge în cinematografe.

„Vom avea o întâlnire cu Vave săptămâna viitoare. Sper să pot anunţa în curând filmul Portal”, a declarat el. Deşi nu a mai divulgat şi alte detalii referitoare la film – spre exemplu dacă va folosi ca sursă de inspiraţie şi continuările jocului – Abrams şi-a exprimat entuziasmul referitor la ideile adunate până acum: „Am ajuns la unele idei cu adevărat interesante împreună cu scenariştii familiarizaţi cu jocurile… […] Ca cineva căruia îi place foarte mult să joace Half-Life şi Portal – şi în asta stă secretul producţiei – este încredibil să vorbeşti cu cineva care înţelege ce înseamnă asta şi care poate spune ‘Acestea sunt seminţele acestui copac grozav pe care îl sădeşti”.

Exploreaza subiecte similare:

J.J. Abrams, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
unkn0wn pe 30 septembrie 2016 21:46
Seria Half Life e cea mai buna din istorie, pacat ca Newell nu mai vrea s-o continue

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells