Jim Carrey este şocat. Fosta sa iubită a fost găsită moartă, la nici o săptămână de la despărţirea lor

de Cristina Grigore în 30 Sep 2015
White şi Carrey s-au cunoscut în 2012 şi au avut o relaţie tumultoasă, cu frecvente despărţiri şi împăcări

Cathriona White, fosta iubită a actorului Jim Carrey, a fost găsită moartă luni noapte, în apartamentul său din Los Angeles. Poliţia a raportat cazul drept o sinucidere cauzată de o supradoză de medicamente, însă ancheta este în desfăşurare, un verdict final urmând să fie anunţat în curând.

Conform publicaţiei The Guardian, starul s-a declarat şocat şi extrem de afectat de moartea irlandezei în vârstă de 30 de ani, de profesie make-up artist, pe care a numit-o „dulcea mea Cathriona”.

„A fost o floare delicată şi bună, mult prea sensibilă pentru lumea aceasta, o fiinţă pentru care a iubi şi a fi iubit însemna totul”, a spus Carrey.

Site-ul TMZ.com a scris despre relaţia tumultoasă, cu multe despărţiri şi împăcări a celor doi. Potrivit acestuia, actorul de 52 de ani, care a cunoscut-o pe White în 2012, a pus punct poveştii de dragoste săptămâna trecută.

Exploreaza subiecte similare:

Jim Carrey, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells