Jessica Chastain şi Rooney Mara, printre cele mai promiţătoare actriţe de la Hollywood

de Cristina Grigore în 1 Feb 2012
Jessica Chastain şi Rooney Mara, printre cele mai promiţătoare actriţe de la Hollywood

Ediţia specială din acest an a revistei Vanity Fair, cu focus asupra actriţelor de top ale Hollywood-ului, are pe copertă patru dintre numele considerate a avea cel mai mare impact în acest moment în Cetatea Filmului, scrie Reuters. În prim plan-ul publicaţiei sunt Rooney Mara, Jessica Chastain, Jennifer Lawrence şi Mia Wasikowska.

Majoritatea numelor noi ce s-au dovedit a fi recent printre preferatele producătorilor şi care, potrivit lui Jane Sarkin, unul dintre redactorii Vanity Fair ce a participat la selecţie, “au avut o contribuţie demnă de luat în seamă în ceea ce priveşte producţiile cinematografice din ultima vreme”, au în jur de 20 de ani. Vârsta cea mai mare o are actriţa din Misiune Imposibilă 4, Paula Patton, de 36 de ani.

Coperta interioară a revistei le mai înfăţişează în rochiile din saten pastelat şi pe Elizabeth Olsen, Adepero Oduye (Pariah), Shailene Woodley (The Descendants), scenarista şi actriţa Brit Marling, Felicity Jones, Lily Collins şi Paula Patton.

Selecţia anuală a Vanity Fair este recunoscută drept un stimulent al carierelelor actriţelor nominalizate. “Toate aceste fete vor fi luate în considerare pe lista fiecărui film aflat acum în producţie”, a mai adăugat Sorkin.

Alegerile publicaţiei au fost criticate însă adesea din cauza lipsei diversităţii rasiale. Nici numărul din acesta an nu a scăpat de critici, deoarece nominalizatele la Oscar, Viola Davis şi Octavia Spencer nu au fost luate în considerare, iar mulatra Patton a fost plasată abia pe a doua pagină a coperţii interioare a revistei.



Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 1 februarie 2012 13:57
Lipseste Amber Heard? Yammi yammi...
zeno.marin pe 1 februarie 2012 15:34
"Jessica Chastain şi Rooney Mara, printre cele mai promiţătoare actriţe de la Hollywood"... Pai hai sa analizam putin. Daca se afla PRINTRE cele mai promitatoare actrite de Hollywood, asta nu garanteaza ca sunt si ele promitatoare la randul lor. Poate doar stau acolo ca niste figurante - "just hanging around" - inconjurate fiind (360 grade) de actrite promitatoare cu adevarat.

Asa ca am putine motive sa cred ca aspirantele aspiratoare de aspiratii ar fi promitatoare ca actrite. Mie nu mi-au promis nimic de exemplu....

Turi pe 1 februarie 2012 17:07
A interpreta un rol intr-un fim, fie el si reusit, nu inseamna o cariera promitatoare. Cati actori au avut roluri memorabile si apoi s-au pierdut in uitare? Fiind o lume dominata de comercial se pune accent intai pe cum arata actorul si dupa, pe talent. Sunt si cazuri cand afirmarea apare mult prea tarziu deoarece ca in toate cazurile daca nu exista si o picatura de noroc, degeaba talent.
alex_il_fenomeno pe 7 februarie 2012 18:35
sunt sigur ca vor mai confirma si de acum incolo .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells