Jessica Chastain și-a dorit ca It Chapter Two să fie „Carrie pe steroizi”

de Cristina Grigore în 19 Iul 2019
Continuarea peliculei horror se va lansa în cinematografele noastre pe 6 septembrie

După succesul uriaș obținut cu horror-ul It, Andy Muschietti a revenit la cârmă în It Chapter Two pentru a relua povestea grupului ce i-a ținut piept terifiantului Pennywise. Un al doilea trailer al filmului a fost lansat recent la San Diego Comic Con (18 – 21 iulie), unde au fost prezenți pentru a discuta cu fanii și presa și protagoniștii peliculei.

Interpreta versiunii adulte al lui Beverly Marsh, actrița Jessica Chastain, a oferit probabil cea mai de impact caracterizare a filmului, când a mărturisit că, într-o discuție cu regizorul ce viza o scenă violentă cu ea, i-a cerut acestuia să o facă cât mai sângeroasă posibil.

„Când [Andy Muschietti] mi-a spus prima dată de această scenă, m-am gândit că este bine gândită, genială, m-a entuzismat. Apoi a spus «știi, sângele nu va rămâne pe fața ta, îți va acoperi și clavicula». Eu am spus atunci: «Hai să facem Carrie pe steroizi!»”, a povestit Chastain.

Ambele filme It au la bază romanul lui Stephen King cu același nume din 1986, în care șapte copii decid să distrugă creatura îngrozitoare care teroriza micul lor oraș de provincie. După o presupusă victorie împotriva acestuia, 27 de ani mai târziu, crimele reapar în oraș, iar foștii adolescenți, acum adulți, sunt chemați să repare lucrurile odată pentru totdeauna. Confruntarea este însă una teribilă - pe lângă îngrozitoarele crime, îi aduce față în față cu proprii lor demoni.

Cu o distribuție din care mai fac parte James McAvoy și Bill Hader - Bill Skarsgård reia partitura lui Pennywise – It Chapter Two se va lansa la noi pe 6 septembrie.

Exploreaza subiecte similare:

It Chapter Two, Jessica Chastain, James McAvoy, Bill Hader, Bill Skarsgård, It

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells