Jesse Eisenberg, excelent pentru rolul lui Lex Luthor?

de Cristina Grigore în 7 Mar 2014
Este părerea lui Kevin Spacey, cel care a interpretat personajul în Superman Returns (2006)

Actorul Kevin Spacey a considerat de bun augur plasarea lui Jesse Eisenberg drept Lex Luthor în viitorul Bataman vs. Superman. Filmul, în regia lui Zack Snyder, urmează să ajungă în cinematografe abia în mai 2016, însă pregătirile pentru producție au început deja.

Într-un interviu acordat revistei Empire, Spacey, care l-a interpretat pe Luthor în filmul anului 2006, Superman Returns, a apărat decizia lui Snyder de a-l plasa în rolul popularului villain pe starul lui The Social Network, Zombieland și Now You See Me.

,,Cred în primul rând că Jesse este un actor mare”, a spus acesta. ,,Își va însuși perfect rolul. Cred că alegera sa este o idee foarte bună. Îi urez succes maxim”, a mai punctat Spacey.

Eisenberg va juca în Batman vs. Superman alături de Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman) și Gal Gadot (Wonder Woman).

Exploreaza subiecte similare:

Jesse Eisenberg, Kevin Spacey, Batman vs. Superman, Zack Snyder, The Social Network, Zombieland, Now You See Me, Ben Affleck, Henry Cavill, Gal Gadot, actor

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
zeno.marin pe 7 martie 2014 11:22
Zuckerberg e o alegere brilianta! Totusi nu stiam ca Kevin Spacey e dependent de amfetamina...
cristi23 pe 7 martie 2014 11:30
mie mi se pare ca spacey se poarta doar civilizat si respectuos.......daca acesta noua alegere pt rolul de lex luthor e o alegere buna .....vom vedea din trailere si mai tarziu din film........pana atunci parerile raman impartite........parerea mea este ca alegerea este...........
Bayard pe 7 martie 2014 11:48
A fost doar diplomat, nimic mai mult.
spartacus pe 7 martie 2014 20:27
Personal, sunt fff sceptic in ceea ce privestea alegerea lui Zuckerberg in rolul lui Lex Luthor, mult-mult sub greutatea unui asemenea partituri. Nu inteleg de ce au cautat producatorii cu tot dinadinsul sa aduca in rolul asta un tanar, aici trebuia cineva matur cu adevarat, altfel filmul risca sa cada in ridicol. Parerea mea.
JohnnyAddams pe 7 martie 2014 21:14
Are dreptate Spacey, amintind de rolul lui Eisenberg din "The Social Network", are acel mod de a vorbi de om intelectual, acea personalitate, se potriveste perfect pentru personaj. Snyder stie sa aleaga actorii.
Bayard pe 8 martie 2014 15:46
Lex Luthor nu este doar intelectual, este si un om foarte puternic, care domina si fizic pe cei din jur. Stiu ca nu asa l-au facut in filmele de pana acum, dar asa era in animatii si in benzile desenate.
Rippa pe 8 martie 2014 14:55
mie nu mi se pare...ca ar fi perfect pt rol,sincer
alex_il_fenomeno pe 30 octombrie 2016 15:07
Este unul din actorii mei preferati, si cu siguranta ar face fata... Insa... parca Lex Luthor ar trebui sa fie interpretat de altcineva, nu tocmai de Jesse...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells