Jesse Eisenberg este Lex Luthor în Batman vs. Superman

de Cristina Grigore în 1 Feb 2014
Jeremy Irons îl va interpreta pe Alfred, devotatul valet al lui Bruce Wayne

Noul Lex Luthor va fi o versiune mai tânără a personajului văzut până acum în filmele cu Superman, notează Variety.com, ce îl anunță pe starul lui The Social Network, Jesse Eisenberg, în partitura amintită.

Alături de Eisenberg, Henry Cavill și Ben Affleck, în Batman vs. Superman îl vom vedea și pe Jeremy Irons, în rolul valetului devotat al lui Bruce Wayne, Alfred. Vestea plasării lui Eisenberg în rolul lui Lex Luthor a stârnit controverse în mediul online, mulți dintre fanii benzilor desenate mizând pentru această partitură pe vedeta lui Breaking Bad, Brian Cranstone.

Luthor, ce va fi înfățișat drept proprietarul miliardar al companiei LexCorp, a mai fost interpretat pe marele ecran de către Gene Hackman și Kevin Spacey. El ar putea fi înfățișat drept ”un Lex în genul lui Bill Gates, a cărui avere ajunge la 50, 60, 70 miliarde de dolari. Este un foarte diferit Lex”, arăta pe finalul anului trecut scenaristul David S. Goyer într-un interviu de promovare a lui Batman vs. Superman.

,,Ceea ce este grozav la Lex este faptul că el există în afara stereotipiilor villain-ului infam. Este un personaj complicat și sofisticat, al cărui inteligență, bogăție și influență îl fac unul dintre puținii oameni capabili să înfrunte puterea incredibilă a lui Superman. A-l avea pe Jesse în acest rol ne permite să explorăm dinamica interesantă dintre cei doi și să ducem personajul în noi și neașteptate direcții”, a declarat Zack Snyder.

Batman vs. Superman va fi lansat în mai 2016. Din distribuția filmului vor mai face parte, alături de Amy Adams (Lois Lane), Diane Lane (Martha Kent) și Laurence Fishburne (Perry White), Gal Gadot, actrița din Fast and Furious care va îmbrăca costumul lui Wonder Woman, dar și Jason Momoa, pe care unele zvonuri în plasează în rolul lui Aquaman.

Exploreaza subiecte similare:

The Social Network, Jesse Eisenberg, Henry Cavill, Ben Affleck, Batman vs. Superman, Jeremy Irons, Breaking Bad, Brian Cranstone, Gene Hackman, Kevin Spacey, David S. Goyer, Zack Snyder, Amy Adams, Diane Lane, Laurence Fishburne, Gal Gadot, Jason Momoa, actor

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 1 februarie 2014 11:56
O alegere scandaloasa, dar deja asa au fost toate alegerile de actori. Mie nu-mi place nici de Jeremy Irons ca Alfred... Oricum, sper sa nu avem un Lex Luthor plangacios, macar atat, ca versiunea puternica a lui Lex, care in costum se batea cu Superman clar nu o avem.
nicolas84 pe 1 februarie 2014 14:01
Eu unu' inteleg ca e tipul evreu si cam atat. Nu vreau sa supar pe numeni dar pe Jesse in afara de chestii usurele si un eventual film despre alta "Retea" nu prea il vad. Nu ca filmul asta o sa reprezinte vreo mare branza...asa ca poate se potriveste cu talmes balmesul din momentul de fata.
nicolas84 pe 3 februarie 2014 11:44
@DarkRazor - Sper sa ai dreptate
MikkaelWolfganger pe 1 februarie 2014 13:07
Aproape ca imi pare rau pentru Eisenberg,nu pentru Superman vs Batman.Ma gandeam si eu ca va lua si el niste roluri mai sanatoase, cand colo...Anyway si daca l-ar pune pe Bieber in loc de Luthor, lumea tot s-ar duce la film, asa ca baietii de la WB isi permit destule experimente.

PS:As mai vrea sa nu dau pe fiecare site dedicat filmelor de plangaciosi ce se plang ca un plangacios a fost pus drept Luthor -_-.

raulk pe 1 februarie 2014 14:49
Filmul asta va deveni un fiasco total,fara suparare.
DarkRazor pe 2 februarie 2014 21:54
Si maine cum e vremea?
Costirik pe 1 februarie 2014 15:36
:)))) Eisenberg plus un posibil Aquaman interpretat de Jason Momoa:)) In mod sigur asta va fi ultimul lor film, nu poti sa iti bati joc de fani in halul asta.Spre deosebire de parerea unui dobitoc de mai sus nu poti sa faci atatea experimente din start esuate si sa te astepti sa fie un succes total.Eu raman la aceeasi parere filmul asta se vrea o parodie cu eroi din benzile desenate DC Comics=)))
Teddy-T pe 1 februarie 2014 16:23
Pai da chiar ca bataie de joc pentru fani :|
Bayard pe 1 februarie 2014 23:26
Jason Momoa ca Aquaman nu ar fi chiar rau :), mai ales ca film separat cu el nu o sa se faca.
DeadSea07 pe 1 februarie 2014 15:39
ce naiba ? ?? mai bine Brian Cranston decat asta
Maryanf25 pe 1 februarie 2014 21:23
Fanii il vor pe Heisenberg nu pe Eisenberg! :))
Teddy-T pe 1 februarie 2014 16:28
Pe bune?? Eisenberg drept LEX??
Pai atunci hai sa.l inlocuim si pe superman...
In loc de Henry Cavill il punem pe Christopher Mintz (McLovin):|:|:|:|

Costirik pe 2 februarie 2014 02:04
sau Michael Cera:))))
spartacus pe 1 februarie 2014 18:40
O prostie totala sa pui un actor asa tanar precum Jesse Eisenberg intr+un rol asa complex si care nicidecum nu se potriveste unui tanar, sa fim seriosi. Inca o dovada ca prostia celor de la Hollywood nu are limite. Continuarea la "Spiderman" la numai cativa ani de la incheierea unei serii in acest sens, basca tot cu un actor la facultate in loc de o continuare logica cu un actor adult, deci - noi posibilitati pt scenarii, sunt doar o alta dovada. Parerea mea, desigur.
Bayard pe 1 februarie 2014 23:27
Jesse Eisenberg si Henry Cavill au amandoi fix 30 de ani, nu este asa de tanar.
DarkRazor pe 2 februarie 2014 21:58
Spartacus,nu ai nicio idee in ce consta lumea cinefila. In primul rand,reboot-ul lui Spider-man a prins bine pe langa esecul lui Spider-man 3,iar in al doilea rand, "prostia" celor de la Hollywood iti ofera TIE cele mai bune filme pe care le-ai vizionat.
keops pe 1 februarie 2014 19:18
What' s next ? Casting Chris Tucker as Flash and an ordinary rock as Green Lantern?
Tyson_Kyd pe 1 februarie 2014 21:05
Tot ce se poate . Avand in vedere ca Jamie Foxx il va interpreta pe Electro in The Amazing Spider-Man 2 ma astept si la ceva de genu :) .
TyR3m pe 1 februarie 2014 21:16
Mda raman la animatiile de la DC si Marvel :/ , nici gand sa ma duc sa vad parodia asta.
O sa il iau cand apare pe filelist sa vad daca il pot viziona pana la capat ( slabe sanse) si o sa uit ca a existat un asa film ( la fel ca Dragon Ball , Connan the barb. , si multe altele de care si-au batut joc ) .

Fourleaf22 pe 2 februarie 2014 02:09
Nu vreau sa folosesc argumentul ala obosit dar merge: asa s-a reactionat si la Heath Ledger, ca prea pretty boy, prea nush ce.....O sa fie o varianta mai evil si mai sociopata a lui Zuckerberg din Social Network, are sanse sa fie interesant cred.
Costirik pe 2 februarie 2014 15:58
:))))) Poate ai dreptate dar noi vorbim aici de o intreaga distributie cretina nu doar Eisenberg;)
cristi23 pe 3 februarie 2014 11:22
nu mi se pare buna alegerea lui jesse in rolul de lex luthor........devine tot mai periculos.......iar alegerea lui Jeremy Irons mi se pare interesanta,insa ma intreb daca e si una potrivita..........ramane sa vedem in 2016,nu???
alex_il_fenomeno pe 18 februarie 2014 12:01
Este un actor foarte bun, dar parca nu e pentru el Lex Luthor...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells