Jennifer Lawrence şi-a rupt diafragma la filmările horror-ului mama!/mother!

de Gloria Sauciuc în 8 Sep 2017
Premiera în România a filmului e programată pentru data de 20 octombrie

Jennifer Lawrence a suferit o rănire pe platourile thriller-ului cu elemente horror Mother!, și nu mai dorește să facă un asemenea film.

mama!/mother!, un thriller scris și regizat de Darren Aronofsky, cu Jennifer Lawrence și Javier Bardem protagoniști, spune povestea terifiantă a unui cuplu, el scriitor, ea pasionată de decoraţiuni interioare, a cărui existență liniștită e tulburată de apariția unor oaspeți neinvitați, jucați de Ed Harris și Michelle Pfeiffer.

Vorbind pentru emisiunea Good Morning Britain de pe covorul roșu, în timpul premierei de la Londra a filmului (pe 6 septembrie), actrița descria o leziune dureroasă suferită la filmări: „am respirat profund și mi-am rupt diafragma, a fost dureros. Nu vreau să repet experiența. De acum încolo o să am mai multă grijă”.

Diafragma este principalul mușchi al respirației, care separă cavitatea toracică de cavitatea abdominală. După inimă, diafragma este cel mai important mușchi din organismul uman, fiind responsabilă de menținerea corectă a respirației, scrie presa medicală. Ruptura traumatică a muşchiului diafragmei va determina diverse dezechilibre legate de presiunea la nivelul toracelui, de ventilația și de cantitatea de oxigen care va ajunge la alveole.

Exploreaza subiecte similare:

Jennifer Lawrence, Mother!

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
carmen_angelus_romila pe 31 octombrie 2018 12:15
Regretabil accidentul de care a avut parte tanara actrita Jennifer Lawrence, dar ca si o consolare, interpretarea sa in acest gen de film, a fost remarcabil.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells