Jennifer Aniston şi Brad Pitt, posibil colegi de platou în SF-ul Ad Astra

de Gloria Sauciuc în 7 Mai 2017
Rolul feminin îi era destinat, iniţial, Angelinei Jolie

Când Brad Pitt s-a despărţit de Angelina Jolie, actorul a încercat să reia legătura cu fosta soţie - Jennifer Aniston - au scris unele publicaţii. Cei doi foşti soţi au început să vorbească unul cu celălalt şi s-ar putea chiar să facă un film împreună. După publicaţia Yahoo!Lifestyle, actorul în vârstă de 53 de ani caută o actriţă pentru rolul principal feminin din următorul film (SF-ul Ad Astra) şi i-a propus rolul actriţei de 48 de ani.

Jennifer Aniston şi Brad Pitt au fost împreună timp de doi ani şi apoi au fost căsătoriţi alţi patru, dar nu au făcut filme împreună (cu o mică excepţie, un mic rol în sitcom-ul Friends). Se pare că actorul din Fury a încercat să îl convingă pe regizorul James Gray să o distribuie pe Jennifer în noul film, mai ales că apariţia celor doi în acelaşi film are un potenţial fantastic pentru vânzările de bilete.

„O echipă cu Brad şi Jen ar fi garanţia perfectă pentru ca filmul să fie un hit”, declară o sursă. „Pe când erau căsătoriţi, Brad şi Jen întotdeauna au vrut să lucreze împreună la un film, doar că nu s-a ivit ocazia”. Însă, pe lângă plăcerea rolului şi potenţialul comercial, filmul ar fi o răzbunare faţă de Angelina Jolie, scrie publicaţia mai sus citată.

Despărţirea lui Pitt de Jolie a fost cu siguranţă una dificilă: după ce au jucat acum doi ani pentru ultima dată împreună în By the Sea (care nu a avut succes), cei doi foşti soţi au evitat până şi a participa la acelaşi eveniment. Divorţul a fost cu atât mai dureros pentru că sunt implicaţi şi cei şase copii ai cuplului.

De celalaltă parte, Pitt a încercat să ia legătura cu Aniston, mai întâi urându-i la mulţi ani. Soţul lui Aniston, Justin Theroux, este informat despre discuţiile celor doi, declarând că acceptă ca aceştia să fie simpli prieteni. „Aniston susţine că după toate prin câte au trecut... ea se simte foarte protectoare faţă de Brad Pitt şi se simte obligată să îl susţină”, declară o sursă apropiată cuplului.

Exploreaza subiecte similare:

Brad Pitt, Jennifer Aniston, Angelina Jolie, Friends, By the Sea, Justin Theroux

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Tyybi1 pe 7 mai 2017 20:27
Ah, Jennifer!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells