Jeff Goldblum va reveni în Jurassic World 2

de Cristina Grigore în 26 Apr 2017
Sequelul este programat să ajungă în cinematografe în vara lui 2018

După ce a apărut în două din filmele seriei Jurassic Park, lansate în 1993 şi 1997, Jeff Goldblum şi-a asigurat apariţia în continuarea lui Jurassic World. Potrivit site-ului The Hollywood Reporter, el va relua partitura lui Ian Malcolm.

În primul film, personajul este unul dintre cei care îl însoţeşte în fantasticul parc al dinozaurilor pe milionarul John Hammond. În cel de-al doilea film – The Lost World: Jurassic Park – revine ca unul dintre protagonişti, parte a unei echipe venite să facă un documentar despre Sorna Island, alături de iubita sa, Sara Harding.

Despre tonul lui Jurassic World 2, actorul Chris Pratt a menţionat, într-un recent interviu de promovare a lui Guardians of the Galaxy Vol. 2: „Ah, J.A. Bayona? Este un cineast remarcabil. Dacă nu aţi văzut The Impossible sau A Monster Calls, să ştiţi că este un maestru al imaginii. [Jurassic World 2] va fi ceva mai întunecat şi va continua să extindă şi să poarte mai departe povestea într-un mod cu totul neaşteptat”.

Filmul, care nu a primit încă un titlu final, se va lansa în cinematografele noastre pe 8 iunie 2018. 

Exploreaza subiecte similare:

Jeff Goldblum, J.A. Bayona, Jurassic World, Chris Pratt

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
mihnea_aspru95 pe 26 aprilie 2017 13:53
Goldblum și-a relansat cariera, începând cu The Grand Budapest Hotel, apoi, normal a urmat Mortdecai (2015) și Independence Day 2 (anul ăsta va juca și-n Thor 3, spus RAGNAROK). E pe cai mari. Bravo lui!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells