Javicia Leslie este prima Batwoman de culoare

de Andreea Biță în 9 Iul 2020
Serialul The CW Batwoman va reveni cu al doilea sezon în luna ianuarie

După plecarea lui Ruby Rose, serialul Batwoman a trebuit să caute o nouă actriţă pentru interpretarea rolului titular, iar aceasta este Javicia Leslie. Leslie este prima actriţă de culoare aleasă să poarte pelerina supereroinei. “Sunt extrem de încântată și mândră să fiu prima actriță de culoare aleasă pentru rolul lui Batwoman. Ca femeie bisexuală, sunt onorată să mă alătur acestui serial inovator, emblematic pentru comunitatea LGBTQ+”, a declarat Leslie.

Află de ce a renunţat celebra Halle Berry la cel mai nou rol al ei.

Javicia Leslie va juca un personaj diferit față de al predecesoarei sale. Numele noii eroine este Ryan Wilder și aceasta a fost descrisă drept simpatică, dezordonată şi neîmblânzită. Fără să existe cineva în viața ei care să o îndrepte pe calea cea bună, Ryan a trăit ani buni câştigându-şi existenţa ca dealer de droguri, mereu pe fugă din calea poliţiei din Gotham.

Conform Variety, Wilder locuiește într-o rulotă și este fata care ar fura lapte pentru a hrăni o pisică maidaneză, dar care te-ar și putea ucide cu mâinile goale. Este cel mai periculos tip de luptător: extrem de pricepută, dar şi indisciplinată şi imprevizibilă, deloc tributară stereotipului clasic al supereroului.

Ruby Rose, interpreta lui Batwoman în primul sezon, și-a exprimat încântarea într-o postare pe contul său de Instagram: “Sunt tare bucuroasă că Batwoman va fi jucată de o extraordinară actriță de culoare. Vreau să o felicit pe Javicia Leslie pentru preluarea pelerinei... Sunt nerăbdătoare să urmăresc cel de-al doilea sezon, sigur vei fi uimitoare!”, a spus Rose.

Leslie a mai jucat în serialele God Friended Me şi The Family Business și în filmul Always a Bridesmaid. Sezonul al doilea al serialului Batwoman, cu Javicia Leslie în rolul titular, se va lansa în ianuarie.

Copyright foto: E!Online

Exploreaza subiecte similare:

Javicia Leslie, Batwoman, Ruby Rose, Caroline Dries, Family Business, Greg Berlanti, Sarah Schechter, Geoff Johns, Bob Kane, Bill Finger

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ishmael pe 9 iulie 2020 16:27
sper sa fie mai multe faze de actiune
spartacus pe 9 iulie 2020 18:57
Miscările ”Black Liver Matter” și LGBT sunt pe val, deci ”prostituarea” filmelor este in plin avânt. Calitatea filmelor va cădea si mai mult după ce deja avea probleme in acest sens. Producătorii isi vor lua țeapă când vor vedea încasările.
Phantom_sub pe 10 iulie 2020 11:51
Excepţia fiind Black Panther. În rest, îţi cam dau dreptate.Oricum, de câţiva ani e practica asta.
spartacus pe 10 iulie 2020 11:54
Eu m-am referit la faptul că ”Batwoman” nu a fost niciunde ”de culoare” - nici de către cel care a inventat personajul, nici în altă parte, iar acum... va fi (din păcate). ”Black Panther” a fost de la început ”de culoare”, ar fi fost aiurea (cum este acum) să pună în acest rol un ”alb”. Și o să mai auzim de astfel de prostii, dar, cum spuneam, tot răul e spre bine: producătorii vor lua țeapă și așa și merită dak ne cred chiar idioți pe toți. În final, lucrurile se vor regla de la sine. Sper.
ddman pe 11 iulie 2020 10:37
Apropo - Batman, Superman, James Bond, Thor, Spiderman, Robin Hood pe cand?
Phantom_sub pe 11 iulie 2020 18:13
Există un Spiderman negru. Spiderman into the Spiderverse. Și chiar e bună animația.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells