Jason Flemyng, distribuit în noul X-Men

de Ştefan Dobroiu în 16 Aug 2010
Jason Flemyng, distribuit în noul X-Men

Jason Flemyng, pe care e posibil să-l ştii din filme precum Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch, Layer Cake, Stardust sau Kick-Ass, va apărea în X-Men: First Class, explorarea aventurilor din tinereţe a celebrilor Magneto şi Profesorul X.

În noul film regizat de Matthew Vaughn, Flemyng va fi Azazel, un mutant care se poate teleporta. Prezenţa lui Azazel în noul proiect arată că acesta nu are nicio intenţie să se apropie de realism, aşa cum ne-au obişnuit ultimele filme cu supereroi.

Azazel este liderul unei rase de demoni mutanţi din vremurile biblice, el şi tovarăşii săi fiind exilaţi într-o altă dimensiune de principalii lor inamici, mutanţii angelici. Datorită puterii de a se teleporta, Azazel reuşeste să se întoarcă în dimensiunea noastră, unde poate provoca pagube imense cu fulgerele sale de energie distrugătoare. Mutantul cunoaşte şi o mulţime de secrete magice antice.

În acest moment nu se ştie cât de important este rolul lui Flemyng în X-Men: First Class, în care James McAvoy şi Michael Fassbender îi înterpretează pe Profesorul X şi pe Magneto la tinereţe, când mutanţii îşi descoperă şi încep să-şi controleze puterile.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 17 august 2010 09:24
cred ca va face o treaba buna !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells