James Marsden i se alătură lui Anthony Hopkins în noul serial HBO, Westworld

de Cristina Grigore în 9 Aug 2014
Adaptarea pentru micul ecran a romanului imaginat de Michael Crichton este semnată de Jonathan Nolan

James Marsden, cunoscut din filmele X-Men, Superman Returns, Anchorman 2 şi multe altele, a fost distribuit recent – după mai multe săptămâni de zvonuri – în noua producţie HBO, Westworld. Potrivit TVLine.com, actorul a primit rolul lui Teddy Flood în acest anticipat serial, susţinut, pe partea de producţie, de J.J. Abrams şi Jerry Weintraub, în vreme ce de scenariu se va ocupa Jonathan Nolan.

Westworld - adus chiar de Crichton pe marele ecran în 1973 (a semnat atât regia, cât şi scenariul), cu Yul Brynner, Richard Benjamin şi James Brolin în rolurile centrale - îşi desfăşoară acţiunea într-un parc de distracţii tematic, un fel de Jurassic Park cu roboţi. Este vorba despre un loc ce recreează Vestul Sălbatic cu ajutorul androizilor, ce ţin locul animalelor şi locuitorilor, şi în care vizitatorii îşi pot îndeplini orice dorinţă de suspans şi aventură. Asta până când lucrurile iau o întorsătură urâtă, iar roboţii încep să vâneze oamenii.

Conform descrierii celor de la TVLine.com, Flood, personajul lui Marsden, este „o apariţie misterioasă la mica frontieră a oraşului, care îşi dovedeşte curând talentul de cuceritor, dar şi de pistolar. Insistenţa sa în a cuceri una din frumuseţile locului îl lansează într-o odisee întunecată”.

Din distribuţia serialului mai fac parte Anthony Hopkins, în rolul doctorului Robert Ford, omul din spatele ineditului parc tematic, dar şi Evan Rachel Wood, ce o va interpreta pe Dolores Abernathy, o „dulce fiică de fermier”. Tot în această săptămână s-a alăturat echipei de actori a lui Westworld şi Rodrigo Santoro (Lost, 300).

Exploreaza subiecte similare:

James Marsden, actor, Westworld, J.J. Abrams, Jerry Weintraub, Jonathan Nolan

Alte știri din cinema

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells