James Bond, înlocuit de o protagonistă de culoare?

de Cristina Grigore în 15 Iul 2019
Personajul actriței Lashana Lynch pare să fie introdus în Bond 25 cu intenția de a trece în prim-planul aventurilor cu agentul 007

Viitorul film din seria aventurilor de pe marele ecran ale agentului 007 ar putea aduce o schimbare neașteptată. Conform unei surse a publicației The Sun, un personaj feminin de culoare va fi prezentat publicului în Bond 25, ce ar putea trece în prim-planul francizei.

Cum Daniel Craig este la ultima apariție în rolul lui Bond, este nevoie de un înlocuitor. Dintre numele celebre propuse, unul dintre cele mai populare a fost al lui Idris Elba. Pe de altă parte, a fost propusă și o variantă feminină a lui Bond, însă producătorul francizei, Barbara Broccoli, a fost categorică în această privință – o actriță nu va prelua rolul.

Rămâne însă valabil titlul de „agent 007”, iar aici se încadrează zvonul preluat și de The Daily Mail, care spune că Lashana Lynch (pilotul Maria Rambeau din Captain Marvel) a primit în Bond 25 un rol central, cu mare potențial de a trece în prim-planul seriei după retragerea lui Craig.

În Bond 25, protagonistul s-a retras din activitate și trăiește în Jamaica. Lashana Lynch are, de altfel, origini jamaicane. Bond este atras înapoi de M (Ralph Fiennes), care reclamă o criză globală. Introducerea personajului Lashanei Lynch a fost caracterizată drept „un moment șocant” în desfășurarea acțiunii. 

În Bond 25, cu lansarea pe 3 aprilie 2020, va reveni și Christoph Waltz, în rolul antagonistului Blofeld.

Exploreaza subiecte similare:

Lashana Lynch, Captain Marvel, Daniel Craig, Christoph Waltz, Ralph Fiennes

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ishmael pe 15 iulie 2019 16:13
iar o fumigena, ca si aia cu Idris Elba :)
spartacus pe 15 iulie 2019 16:33
Așa cum am mai spus, îmi mențin convingerea că, dacă vor înlocui personajul James Bond cu un actor de culoare, indiferent de sexul său (M/F), asta va însemna sfârșitul acestei francize de succes. Creatorul acestui personaj legendar nu a menționat niciunde că J.B. ar fi de culoare, din contră. Dar nerespectarea personajelor filmelor/cărților de succes se pare că a început să devină un trend și să fie tot mai călcate în picioare de către producătorii de la Hollywood care, cred ei, ”știu” mai bine ce vor spectatorii... Vom vedea însă ce va fi.
ionica_bogdan pe 16 iulie 2019 07:52
de ce ai merge la asa ceva?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells