Interviu cu Kellan Lutz

28 Ian 2014
Actorul apare de vineri pe ecrane, în Legenda lui Hercule

După ce în anii trecuţi ne-am întâlnit pe marile ecrane cu Perseu şi Tezeu, iată că a venit vremea vajnicului Hercule să-şi arate priceperea în luptă, tot în format 3D. Kellan Lutz, cunoscut datorită rolului secundar din franciza Amurg, joacă rolul titular, într-o versiune în care biografia semizeului a cunoscut numeroase modificări. Iată mai jos ce are de spus Lutz despre primul său rol principal într-o producţie cu buget mare de la Hollywood.

Cum ai ajuns să joci rolul legendarului personaj?
Hercule înseamnă mult pentru mine. Eu am crescut la fermă şi când eram mic visam să ajung ca el. Când am auzit că regizorul Renny Harlin a intrat în posesia scenariului, m-am gândit că, dacă sunt suficient de insistent, va înţelege cât de important este pentru mine şi îmi va da rolul. Astfel am fost la audiţii şi am ajuns să trăiesc visul copilăriei pentru că regizorul a văzut ceva special la mine.

Şi cum ţi s-a părut experienţa?
Când ajungi într-un decor superb plin cu actori îmbrăcaţi în costume minunate, interpretarea pare ceva natural. Am trăit cea mai frumoasă experienţă, alături de cea mai tare echipă. Renny pare un comandant de vapor autoritar, plin de compasiune, sinceritate şi respect pentru cei din jur. L-am apreciat cu toţii şi ne-am bucurat să lucrăm cu el.

Cum te-ai înţeles cu Gaia Weiss ca parteneră?
Gaia a adus multă eleganţă şi atemporalitate personajului său. E o colegă extraordinară. Am devenit prieteni foarte repede şi asta ne-a ajutat să ne construim personajele mult mai uşor. Scenele de dragoste au fost mai simplu de realizat pentru că am avut încredere unul în celălalt.

Povestea de dragoste dintre Hercule şi Hebe este un aspect relativ nou în contextul mitului. Cum ţi s-a părut ţie?
Mi-a plăcut relaţia dintre cei doi pentru că este la fel de importantă ca scenele de acţiune din film. Există o legătură puternică între ei, iar romantismul este real. În spatele statutului lor de prinţesă şi semizeu se află doi tineri extrem de îndrăgostiţi.

Pe lângă partea romantică, cu ce ne mai surprinde Legenda lui Hercule 3D?
Pe parcursul filmului, Hercule caută să îşi descopere adevărata identitate şi să îşi îndeplinească destinul. La final, acceptă să devină un fel de Robin Hood pentru poporul său, luptând cu nedreptatea şi încercând să onoreze memoria mamei şi regatului său.

Am înţeles că ţi-ai făcut singur mare parte din cascadorii.
M-am antrenat cu echipa de cascadori din Bulgaria înainte să începem filmările. Îmi plac filmele de acţiune şi cascadoriile. Este ceea ce îmi doresc ca actor. Unele lupte sunt la scară mare, altele presupun contact direct. Mi-am dat toată silinţa să iasă bine şi am cicatrici care să dovedească asta. M-am pregătit mult, dar mi-a şi plăcut ce am făcut.

Cum ai lucrat cu regizorul Renny Harlin?
Renny este un vizionar. Sunt un mare fan şi mi s-a părut incredibil faptul că am avut ocazia de a colabora direct cu el. Tocmai de asta filmul a avut parte de o distribuţie fabuloasă.

Exploreaza subiecte similare:

Kellan Lutz, Renny Harlin, The Legend of Hercules, Gaia Weiss

Alte știri din cinema

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 28 ianuarie 2014 11:37
Oricat de impresionat a fost el de poveste si costume, filmul este unul extrem de prost. Dar, ce sa faca omu, doar nu o sa spuna adevaru.
Bayard pe 28 ianuarie 2014 18:43
Articol inutil pentru ca nu i-au pus si niste intrebari incomode de genul: de ce a esuat filmul asta?? Crezi ca esti un actor bun? Poate ar trebui sa-ti cauti alta vocatie? :)
MikkaelWolfganger pe 28 ianuarie 2014 21:39
Astea nu sunt intrebari incomode.Astea sunt pur si simplu intrebari nesimtite, fara nicio legatura cu meseria de jurnalist&stuff.Dar sunt convins ca erai doar ironic.:)
Bayard pe 29 ianuarie 2014 10:54
Da, glumeam.
alex_il_fenomeno pe 17 februarie 2014 19:24
Mi-a atras atentia titlul, ramane sa vedem daca este bun de ceva.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells