Întâlnire cu Bruce Willis și Alec Baldwin, pe Paramount Channel

2 Feb 2015
Postul TV organizează în fiecare săptămână Marţea păcătoasă, serie ce debutează cu filmul Mercury Rising

Eliberați-vă programul și pregătiți-vă de acțiune! Să știți că nu vorbim de orice fel de acțiune, ci una cutremurătoare și emoționantă. Tematica lunii februarie aduce în focus Marțea Păcătoasă care are o premieră în forță pe 3 februarie cu filmul Mercury Rising ce-i are ca protagoniști pe Bruce Willis și Alec Baldwin.

La ora 22:40, Art Jeffries (Bruce Willis), un agent FBI sub acoperire își începe misiunea de a-l apăra pe Simon, un băiețel autist în vârstă de nouă ani care a spart un cod guvernametal considerat imposibil de spart. Miko Huges, copilul care îl interpretează pe Simon, a petrecut mult timp cu minori suferind de autism. De asemenea a lucrat îndeaproape cu un psiholog specializat pe copii pentru a-și înțelege mai bine personajul. Pentru asta a fost răsplătit cu un premiu în cadrul “Young Artist Awards”. Regizorul Harold Becker a ales să lucreze din nou împreună cu Alec Baldwin (Locotenet Colonel Nicholas Kudrow) dupa ce aceştia au lucrat la filmul Malice (1993). Coincidență sau nu, Mercury Rising a fost lansat în ziua când Baldwin a împlinit 40 de ani.

Tema Marţei Păcătoase continuă în săptămânile următoare, tot la 22:40 cu filme noi, acțiune și suspans. Pe 10 februarie Billy Bob Thornton, Frances McDormand și James Gandolfini joacă împreună în The Man Who Wasn’t There, pe 17 Februarie aflăm la ce poate duce o aventură de o noapte în The Gingerbread Man, iar pe 24 februarie patru frați adoptați vor să-și răzbune mama după ce aceasta își pierde viața în timpul unui jaf. Nu trebuie să ratați filmul Four Brothers ce-i are ca protagonişti pe Mark Wahlberg și Sofia Vergara.

Subliniază-ți cu roșu în calendar zilele de Marți Păcătoase ca să fii sigur că nu vei pierde nimic important!

Exploreaza subiecte similare:

Mercury Rising, Bruce Willis, Alec Baldwin

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
XShadowX pe 2 februarie 2015 17:27
Foarte interesante filme , de urmarit !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells