Inedit. Kate Winslet reface, în costumație sport, scena emblematică de pe Titanic

de Gloria Sauiciuc în 28 Iul 2015
Omagiul (cel mai probabil spontan) a durat câteva secunde, suficient de mult timp - totuși - pentru ca noi să retrăim emoția acelei scene antologice din istoria filmului

Invitată în emisiunea celebrului expert în supravieţuire Bear Grylls, „Running Wild with Bear Grylls”, actrița Kate Winslet și-a învins limitele coborând de pe o stâncă foarte abruptă. Poate inspirație de moment, poate scenă gândită de producătorii emisiunii, coborârea a fost marcată de refacerea celebrei secvențe de pe Titanic, în care personajul Rose își deschide brațele pe puntea vasului, spre a simți adierea vântului.

Momentul de pe stâncă e însoțit și de un schimb de replici: „Jack, mă simt de parcă aș zbura”, spune Winslet. „Ai încredere în mine?”, replică Bear Grylls. „Dacă sari tu, sar și eu!”... Omagiul (cel mai probabil spontan) a durat câteva secunde, suficient de mult timp - totuși - pentru ca noi să retrăim emoția acelei scene antologice din istoria filmului. Emisiunea, în cadrul căreia sunt invitate celebrități, a fost realizată în țara Galilor, scrie publicația Mashable.

Dacă actrița Kate Winslet nu mai are nevoie de nicio prezentare, Bear Grylls a devenit cunoscut în toată lumea drept unul dintre cele mai celebre nume din domeniul aventurii şi supravieţuirii în sălbăticie. Traseul lui către acest statut de vedetă a început în Marea Britanie, în Insula Wight, unde regretatul său tată l-a învăţat să se caţere pe stânci şi să navigheze cu ambarcaţiuni cu pânze. Antrenat încă de la o vârstă fragedă în arte marţiale, Bear a petrecut trei ani ca soldat în trupele speciale britanice, SAS 21. Aici şi-a perfecţionat multe dintre abilităţile pe care fanii săi din întreaga lume adoră să le vadă puse la încercare în lupta cu Mama Natură.

La începutul secolului XX, o creaţie maritimă răpitoare denumită Titanic a unit oameni din diverse lumi, toţi cu motivele proprii de a participa la călătoria sa istorică. De la căpitanii din branşă până la emigranţii plini de speranţă care doresc să-şi încerce norocul în lumea nouă, Titanicul a fost un simbol falnic al progresului omului către era modernă. Fiind declarată „de nescufundat", având o încărcătură preţioasă de peste 2.200 de bărbaţi, femei şi copii, nava şi-a început călătoria în Southampton, Anglia, îndreptându-se către oraşul New York cu speranţe, uimire şi optimism. Însă, această „navă a viselor” a purtat spre moarte peste 1.500 de persoane în apele îngheţate ale Atlanticului de Nord, la primele ore ale zilei de 15 aprilie 1912.

Exploreaza subiecte similare:

titanic, Kate Winslet

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cosmin742000 pe 29 iulie 2015 11:06
de departe cel mai slab film in care a jucat Kate

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells