Incredibila poveste a perei uriașe, din 12 ianuarie la cinema

de Cinemagia în 11 Ian 2018
Animația, bazată pe cartea marelui desenator de benzi desenate Jakob Martin Strid, poate fi vizionată în versiunea dublată sau subtitrată în limba română

Incredibila poveste a perei uriașe”/„The incredible journey of the Giant Pear”, selectată în secțiunea Generation Kplus a Festivalului Internațional de Film de la Berlin 2018, va fi distribuit în cinematografele din România începând cu data de 12 ianuarie 2018.

Animația, bazată pe cartea marelui desenator de benzi desenate Jakob Martin Strid, poate fi vizionată în versiunea dublată sau subtitrată în limba română, în 40 de cinematografe din țară.

Sinopsis
Elefantul Sebastian şi prietenul său cel mai bun, un motan pe nume Mitcho, trăiesc în Oraşul Însorit, un loc liniştit de pe coastă. Totul e minunat aici, până când, într-o zi, primarul JB dispare! Ieşit la pescuit, Mitcho prinde în undiţă o sticlă cu mesaj de la JB, naufragiat pe Insula Misterioasă, de unde cei doi ar trebui să-l aducă imediat acasă. În sticlă se află şi o sămânţă micuţă, pe care ei o plantează. Peste noapte, din ea creşte o pară gigantică! Fructul uriaş este, de fapt, un vapor cu care Sebastian, Mitcho şi un amic de-al amuzantului profesor Glucoză vor porni într-o aventură periculoasă cu piraţi, un dragon de mare şi nişte fantome curioase. E nevoie de mult curaj din partea aventurierilor, dar nimic nu-i poate opri. Sunt hotărâţi să găsească Insula Miserioasă şi să-l aducă acasă pe JB.

Exploreaza subiecte similare:

Den utrolige historie om den kæmpestore pære

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells