Încep filmările la Dawn of the Planet of the Apes

de Cristina Grigore în 9 Mai 2013
Află din articol care este intriga filmului

Filmările lui Dawn of the Planet of the Apes au început ieri în New Orleans, anunță cei de la JoBlo.com, preluând un comunicat al Twentieth Century Fox. Studioul a dezvăluit și intriga filmului, continuare a succesului din 2011 regizat de Rupert Wyatt ce a obținut 481 de milioane de dolari în toată lumea.

În Dawn of the Planet of the Aples, o populație aflată în dezvoltare, maimuțele evoluate genetic conduse de Caesar (Andy Serkis), sunt amenințate de un grup de oameni supraviețuitori ai devastatorului virus ce a făcut ravagii în urmă cu zece ani. Reușesc să încheie temporar pace, însă aceasta se dovedește fragilă și de scurtă durată, căci ambele părți se află pe picior de război, un război ce va hotărî care va fi specia dominantă de pe Pământ.

Noul film va sta sub cârma lui Matt Reeves (Cloverfield, Let Me In) și îi va avea în distribuție, printre alții, pe Jason Clarke (Zero Dark Thirty), Gary Oldman, Keri Russell și Judy Greer. Filmul va debuta în cinematografele românești pe 23 mai 2014.

Exploreaza subiecte similare:

Dawn of the Planet of the Apes, Rupert Wyatt, Andy Serkis, Matt Reeves, Cloverfield, Let Me In, Jason Clarke, Gary Oldman, Keri Russell, Judy Greer

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cristi23 pe 9 mai 2013 09:45
filmul din 2011 a fost grozav..........sper ca si acesta sa fie la acelasi nivel........
ylyutza pe 9 mai 2013 10:39
Da,filmul din 2011 a fost frumos,sper ca si continuarea sa fie la fel
spartacus pe 9 mai 2013 12:52
Si mie mi-a placut filmul din 2011. Personal însă, as fi preferat sa faca o continuare a filmului din 2001 cu Mark Wahlberg...
xerses pe 9 mai 2013 14:44
Ce bine! Un film pe care abia astept sa-l vad...
Macabru pe 9 mai 2013 17:51
Primul a fost neasteptat de bun. D-abia astept sa vada ce-o sa iasa si din asta. Dupa cum se prezinta intriga, cred ca o sa iasa cel putin la fel de bine ca cel din 2011.
Katalyn89 pe 9 mai 2013 18:03
Sper sa nu dezamageasca!
0ctavian pe 9 mai 2013 20:26
Cel din 2011 mi-a placut. M-au impresionat si referintele subtile la filmele originale ( o data era anuntat intamplator la stiri parca... ca primul echipaj uman pleaca spre Marte / ulterior este anuntata tragedia ca s-a pierdut orice legatura cu nava plecata spre Marte ) .
Astept cu interes continuarea aceasta.

Tyson_Kyd pe 9 mai 2013 21:36
Pare interesant, sper sa iasa ca cea din 2011 .
alex_il_fenomeno pe 16 iunie 2013 19:49
Ma bucur ca se continua de la ultimele aventuri din primul film...Sigur are sanse mari sa il ajunga din urma.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells