Identitatea tatălui lui Star-Lord a fost dezvăluită

de Gloria Sauciuc în 27 Feb 2016
În centrul atenției filmului Gardienii Galaxiei 2 va fi căutarea tatălui lui Star-Lord

Multe știri noi se învârt în jurul Gardienilor Galaxiei 2, sequel-ul hit-ului Marvel din 2014. Au fost sesiuni de casting, postări ale lui James Gunn despre ce anume va apărea în film și ce nu, și mult mai multe.

În centrul de atenție al filmului va fi căutarea tatălui lui Star-Lord, despre identitatea căruia fanii lansează speculații. Unii fani cred că filmul va devia de la povestea din benzile desenate, propunându-se un personaj care se va potrivi mai bine cu Universul Cinematografic Marvel, precum Collector sau Thanos.

Ceea ce se știe, până acum, este identitatea actorului din rolul de voce din animația Gardienii galaxiei. Poate veți spune că Universul cinematografic Marvel și filmul de animație Gardienii Galaxiei nu au nicio legătură, dar nu este așa. Atât seria animată Gardienii Galaxiei, cât și seria animată The Avengers Assembe au multe asemănări cu UCM. O declarație a lui Jonathan Frakes, distribuit în rolul de voce din animația Gardienii Galaxiei, face lumină în ceea ce privește identitatea personajului.

Actorul a declarat, citat de movieplot.com, că „sunt atât de norocos că personjul J'Son se întâmplă să sune ca mine”. Din romanele grafice se știe că tatăl lui Star Lord este J'Son, prin urmare, dacă și în filmul de animație s-a respectat sursa originală, sunt mari șanse ca și în filmul Gardienii galaxiei 2 să fie vorba tot despre J'Son.

J'Son este regele Imperiului Spartax, și e foarte probabil să vedem în film scene întregi în acest imperiu. Kurt Russell va lua cel mai probabil rolul lui J'Son, de vreme ce este un actor mare căruia e puțin probabil să i se atribuie un rol episodic.

O direcție interesantă în care ar putea-o lua filmul, dacă merge pe urmele benzilor desenate, este faptul că J'Son devine Mister Knife, un villain, după ce își pierde imperiul și averea. CU acest alter-ego malefic, J'Son construiește un imperiu al infracționalității. Pune chiar o recompensă pe capul lui Star Lord... Cum vor evolua lucrurile vom afla din 5 mai 2017 , în cinematografele noastre.

Exploreaza subiecte similare:

Guardians of the Galaxy 2, Guardians of the Galaxy, Kurt Russell

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells