Iată primul trailer oficial al thriller-ului Absentia

de Cinemagia în 27 Iul 2017
În timp ce caută înverșunată unul dintre cei mai periculoși criminali în serie, agenta FBI Emily Byrne (Stana Katic) dispare fără urmă. Șase ani mai târziu, este găsită într-o cabană părăsită într-o pădure, fără prea multe amintiri despre perioada în care a fost captivă

Sony Pictures Television (SPT) Networks difuzează, în premieră, trailer-ul oficial al producției Absența, serialul original AXN, cu Stana Katic în rolul principal.

Poveste emoționantă a unei regăsiri dureroase, serialul cu accente criminalistice Absența are premiera pe AXN, în România, în această toamnă.

Despre Absența

În timp ce caută înverșunată unul dintre cei mai periculoși criminali în serie, agenta FBI Emily Byrne (Stana Katic) dispare fără urmă. Șase ani mai târziu, este găsită într-o cabană părăsită într-o pădure, fără prea multe amintiri despre perioada în care a fost captivă. Odată ajunsă acasă, adevărata dramă se dezvăluie: soțul său (Patrick Heusinger) este recăsătorit, iar fiul său, crescut de o altă femeie, o respinge. Curând, însă, Emily se trezește în mijlocul unor noi crime.

Despre Stana Katic

Producția serialului o are pe Stana Katic în prim-plan nu doar ca actriță principală, ci și ca producător executiv, după 8 sezoane în care a interpretat-o pe Kate Beckett în serialul-hit ABC, Castle. Cel mai recent film de lung-metraj în care Stana a avut un rol este The Rendezvous, regizat de Amin Matalqa. Este cunoscută și din filmele: CBGB, Big Sur, The Spirit, Feast of Love, The Double și apariția din Quantum of Solace. Katic deține numeroase nominalizări și premii la festivitățile din entertainment-ul internațional, printre care trei premii la People’s Choice Awards, un premiu PRISM și trei premii la TV Guide Awards. Stana își dedică eforturile unor proiecte filantropice cu aplecare spre zona mediului, a educației copiilor și a sănătății.

Premiera serialului de 10 episoade Absența este programată în România pentru toamna lui 2017, pe AXN.

 



Exploreaza subiecte similare:

Absentia , Stana Katic, Amin Matalqa

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells