Iată primul trailer Hobbitul: Bătălia celor cinci armate

de Cinemagia în 29 Iul 2014
The Battle of the Five Armies are premiera pe 19 decembrie

După ce a dezlănţuit mânia dragonului în The Hobbit: Desolation of Smaug, Bilbo şi ai săi camarazi trebuie să vină cu un plan pentru a învinge forţa distructivă dezlănţuită asupra tuturor celor din Lake-Town… Trailerul ne arată de ce este în stare Smaug: cu o singură suflare pârjoleşte totul în jur.

Între timp, Thorin, orbit de comoara revendicată, sacrifică prietenia şi onoarea pentru a o păstra, în ciuda încercărilor disperate ale lui Bilbo de a-l face să ia decizia corectă. Bilbo este nevoit să apeleze la o soluţie extremă, însă dezastrul se extinde, căci Sauron trimite pe nesimţite patru legiuni de orci pentru a lua cu asalt Muntele Singuratic. Cum întunericul se lasă încet peste încleştările lor crâncene, rasa piticilor, a elfilor şi a oamenilor trebuie să ia o decizie: se unesc sau vor fi distruse. Legendara Bătălie a celor cinci armate îl surprinde pe Bilbo luptând din răsputeri pentru viaţa sa şi a prietenilor săi, în vreme ce soarta întregului Pământ de Mijloc este în joc.

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
grig2069 pe 29 iulie 2014 14:55
Abia astept filmul.Au ales foarte bine cantecul lui Pippin pentru trailer.
Bayard pe 29 iulie 2014 17:58
Nu prea m-a impresionat... dar e doar un teaser, sa vad cum este si trailerul.
VIBERS pe 29 iulie 2014 18:13
Cred ca va urma ceva deosebit.Va fi cu mult peste cele 2 parti pt ca nu va mai fi comic.Cel putin asa reiese din acest teaser sau trailer.Sper sa nu ma insel.
legolas05 pe 29 iulie 2014 21:59
Super frumos acest teaser trailer.....abia astept filmul...cel mai mult cred ca astept sa il vad pe Thranduil luptand...din cate se vede se descurca de minune.
Bayard pe 29 iulie 2014 22:58
Cand ai 3-4000 de ani de antrenament se vede... :))
legolas05 pe 30 iulie 2014 11:02
:)))))

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells