Iată noul trailer Lord of the Rings: The Rings of Power!

de Gloria Sauciuc în 15 Iul 2022
Noul material filmat oferă o perspectivă mult mai amplă asupra Pământului de Mijloc și oferă sugestii asupra subiectului

Prime Video a dat publicității un nou trailer de două minute și jumătate pentru noul său serial Stăpânul Inelelor, seria The Rings of Power.

Materialul filmat oferă fanilor o perspectivă mult mai amplă asupra modului în care se prezintă Pământul de Mijloc și numeroasele personaje care îl locuiesc, care s-au strâns acum pentru a lupta contra unui rău fără nume.

„Nu ar fi sfârșitul doar a poporului nostru, ci al tuturor popoarelor”, anunță povestitorul. „Trecutul a murit. Fie mergem înainte fie murim odată cu el...”

The Rings of Power urmărește făurirea Inelelor Puterii în timpul celui de-Al Doilea Ev, ceea ce i-a permis Lordului Sauron să răspândească răul în Pământul de Mijloc. Este plasat la mii de ani înainte de evenimentele din trilogia Stăpânul Inelelor a lui Peter Jackson.

Trailerul prezintă câteva dintre lumile pe care spectatorii le-au vizitat de-a lungul seriei de opt părți, printre care tărâmurile elfice Lindon și Eregion, tărâmul gnomilor Khazad-dum, tărâmurile din sud, tărâmurile pustii din nord, mările și Numenor, regatul insular, scrie hollywoodreporter.com.

Deși în serial nu apar hobbiții, există niște strămoși ai lor numiți „harfoot”, care apar și în trailer, după cum apare și o primă perspectivă asupra unor personaje ale lui Tolkien din Insula Numenor, precum Isildur (Maxim Baldry).

În noul trailer apar Galadriel (Morfydd Clark), Elrond (Robert Aramayo), Regele Gil-galad (Benjamin Walker), membri ai speciei „Harfoots” Marigold Brandyfoot (Sara Zwangobani), Elanor ‘Nori’ Brandyfoot (Markella Kavenagh), Poppy Proudfellow (Megan Richards) și Sadoc Burrows (Sir Lenny Henry), Străinul (Daniel Weyman), Regele piticilor King Durin III (Peter Mullan) și Prințul Durin IV (Owain Arthur), Halbrand (Charlie Vickers) și Arondir (Ismael Cruz Córdova).

Conform Amazon, serialul „aduce pe ecran pentru prima oară legendele celebrului Al Doilea Ev din istoria Pământului de Mijloc. Această dramă epopeică este plasată în timp cu mii de ani înainte de acțiunea din The Hobbit și din Stâpânul Inelelor a lui J.R.R. Tolkien, și va duce spectatorii într-o epocă în care marile puteri erau făurite, regatele s-au ridicat la glorie sau au devenit ruine, personaje care nu știau că vor fi eroi au devenit astfel, speranța a atârnat de un fir de păr, și cel mai periculos erou negativ al lui Tolkien a amenințat că va arunca lumea în întuneric. Începând dintr-un moment de relativă pace, serialul urmărește un ansamblu de personaje, unele cunoscute altele noi, care se vor lupta cu răul renăscut pe Pământul de Mijloc. Din adâncul Munților Cețoși, în maiestuoasa capitală a elfilor Lindon, la măreața insulă regat Numenor, și până în colțurile hărților, aceste regate și aceste personaje vor crea moșteniri care vor trăi și după moartea lor...”

Filmările s-au derulat în principal în Noua Zeelandă, după care s-a anunțat că se mută în Anglia. Din distribuție fac parte Baldry, Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman și Sara Zwangobani.

Primul sezon va avea premiera vineri, 2 septembrie, pe Prime Video și va fi difuzat în 240 de teritorii din lume. Episoadele noi vor apărea săptămânal.

 

Exploreaza subiecte similare:

The Lord of the Rings: The Rings of Power

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells