Iată mult-aşteptatul trailer X-Men: Days of Future Past!

de Gloria Sauciuc în 29 Oct 2013
Exclusiv: o trecere în revistă a noilor şi vechilor mutanţi, pentru a ne arăta desfăşurarea de forţe puse în slujba salvării speciilor

Iată mult-aşteptatul trailer X-Men: Days of Future Past, după ce în luna iulie se lansa un teaser de promovare al Trask Industries, compania responsabilă de crearea roboţilor santinelă, puşi să vâneze mutanţi. Trailerul lansat astăzi, pe care vi-l oferim în exclusivitate prin amabilitatea Odeon Cineplex, face o trecere în revistă a noilor şi vechilor mutanţi, pentru a ne arăta desfăşurarea de forţe puse în slujba salvării speciilor.

Îi vedem pe Hugh Jackman, Halle Berry, Patrick Stewart, Ian McKellen, Anna Paquin, Ellen Page, alături de James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence,Nicholas Hoult... Războiul acesta se desfăşoară pe două falii temporale - îndrăgitele personaje din trilogia X-Men îşi alătură forţele versiunilor lor mai tinere din X-Men: First Class, într-o luptă epică dusă pentru schimbarea trecutului, spre salvarea viitorului.

Atenţie, sinopsisul de mai jos conţine unele spoilere:

În X-Men: Days of Future Past, mutanta cu puteri speciale de declanşare a călătoriei în timp, Kitty Pride (Ellen Page), devine singura şansă de supravieţuire a mutanţilor. Controlând trecutul şi avertizându-i la timp pe membrii X-Men că asasinarea senatorului Robert Kennedy va avea drept rezultat un viitor în care sentinelele conduc America, iar mutanţii sunt ţinuţi în lagăre de concentrare, Profesorul X şi aliaţii săi speră să poată evita dezastrul.

Kitty îşi foloseşte puterile pentru a-l trimite pe Wolverine în trecut, unde întâlneşte tinerii mutanţi interpretați de James McAvoy, Jennifer Lawrence şi Michael Fassbender. Dar, ceva rău se întâmplă cu Kitty în timpul transei ce asigura întoarcerea în timp şi, în timp ce Wolverine este încă în sub controlul puterilor sale, ceilalţi membri X-Men trebuie să găsească rapid un mutant care să potenţeze abilităţile lui Kitty şi să îi aducă prietenul înapoi teafăr şi nevătămat. Alex Summers/Havok este actorul care va interpreta personajul a cărui abilitate specială are de-a face cu absorbţia şi eliberarea violentă de energie.

Exploreaza subiecte similare:

X-Men: Days of Future Past

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 29 octombrie 2013 19:36
Frumos trailer,abia astept filmul.
Tyson_Kyd pe 29 octombrie 2013 20:32
Un trailer spectaculos... te pune cu botul pe labe . Nu ma asteptam sa apara asa de repede ! Abia astept filmul, sigur va fi bun la ce scene apar in trailer .
keops pe 29 octombrie 2013 21:44
foarte tare
:D

Bayard pe 29 octombrie 2013 22:33
Oh, combinatia asta intre cele 2 generatii de mutanti m-a dat pe spate. First Class desi a fost un film bun, pe mine nu m-a impresionat, nu aveam asteptari prea mari de la film... erau doar cativa mutanti pe care-i stiam.... acum o sa fie altceva :). Si partea misto e ca trailerul asta nu-ti arata nimic din ce o sa se intample de fapt prin anii '70 :)
radurex25 pe 30 octombrie 2013 17:17
nu uita de Bishop (sper ca am scri bine)
Kai pe 30 octombrie 2013 21:32
Bishop nu ca arata rau...e o gluma proasta....sper sa nu strice prea mult filmul
cristi23 pe 30 octombrie 2013 12:04
ABIA ASTEPT FILMU......SA SPERAM CA VA FI BUN..
radurex25 pe 30 octombrie 2013 17:18
mi se pare doar mie, sau vocea lui Xavier se aproprie mult de cea a lui Optimus Prime? oricum, super trailer
alex_il_fenomeno pe 19 decembrie 2013 13:59
Promite multe, iar teaserul ne face si mai nerabdatori de a afla evenimentele din aceasta pelicula.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells