Iată în ce film joacă Sandra Bullock după Gravity

de Cristina Grigore în 21 Iul 2014
Pelicula are la bază romanul lui Bob Kealing, Tupperware Unsealed

Primul rol al actriței Sandra Bullock după aclamatul Gravity va fi cel al lui Brownie Wise, o femeie de afaceri americană cu rol major în succesul companiei Tupperware, producătoare de recipiente utile în gospodărie, în special pentru prepararea, servirea și depozitarea mâncării. Potrivit Deadline.com, la cârma producției va sta regizorul lui The Help, Tate Taylor.

Sony Pictures va produce filmul, bazat pe volumul despre creativa directoare de maketing a companiei, Brownie Wise, Tupperware Unsealed. Adaptarea scenariului îi va aparține tot lui Taylor.

Brownie Wise a fost o inspirație pentru femeile americane în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Inițial un simplu agent de vânzări al companiei, a devenit director de marketing al Tupperware după organizarea celebrelor petreceri Tupperware, o strategie de vânzări ce le permitea femeilor din anii ’50 să obțină independența financiară, fără a-și neglija îndatoririle casnice. A fost prima femeie de afaceri ce a apărut pe coperta Business Week, în 1954. Ulterior, a fost concediată de către fondatorul companiei, Earl Silas Tupper, temător că nu va putea vinde compania, dacă într-una din pozițiile sale cheie se află o femeie.

Exploreaza subiecte similare:

Sandra Bullock, actor, Gravity, Tate Taylor

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells