Iată fetele Bond din Spectre!

de Cristina Grigore în 22 Iul 2015
Madeleine (Lea Seydoux), Lucia (Monica Bellucci), Estrella (Stephanie Sigman) şi Eve (Naomie Harris), în patru imagini din film

O serie de imagini şi detalii cu personajele feminine din noul film Bond, Spectre, au ajuns în presa de profil. Iată cine sunt acestea, aşa cum sunt descrise de publicaţia USA Today.

Madeleine Swann, interpretată de actriţa din La vie d’Adele, Lea Seydoux, este doctor, fiica unui asasin, care are o întâlnire scurtă şi tăioasă cu Bond la clinica sa din Austria.

Lucia Sciarra şi se prezintă drept o femeie care, potrivit celei care o joacă, Monica Bellucci, „se trage dintr-o lume a bărbaţilor”. Cu toate acestea, după ce norocul i-l scoate în cale pe Bond, în Italia, ea devine conştientă de atracţia pe care o exercită asupra acestuia şi îşi pune în el speranţa de a fi salvată.

Apare în scenariu şi frumoasa Estrella, jucată de Stephanie Sigman, personaj ce rămâne învăluit în mister. Nici actriţa nu a putut spune prea multe despre personajul său, în afară de faptul că au unele trăsături comune. „Ne place să ne distrăm şi suntem personalităţi vesele”, a spus Sigman. „Mi se pare un personaj în pielea căruia este uşor să intru, aşa că mă las purtată de scenariu şi, în mare part, sunt eu însămi”, a adăugat ea.

Revine,din Skyfall, Eve Moneypenny, în intepretarea aceleiaşi Naomie Harris. Personajul evoluează, devine un el de aghiontant al lui Bond, pe care vrea „[…] să îl ajute acum într-un mod diferit. Veţi observa că este acum mult mai cu picioarele pe pământ, mult mai matură”, spune despre Eve Naomie Harris.

Spectre, cu Daniel Craig din nou în rolul legendarului agent 007, se lansează în cinematografele noastre pe 6 noiembrie.

Exploreaza subiecte similare:

SPECTRE, Léa Seydoux, Monica Bellucci, Stephanie Sigman, Naomie Harris

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
radu3455 pe 22 iulie 2015 10:14
se putea mai bine

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells