Iată cum se transformă Woody Harrelson în Venom: Let There Be Carnage!

de Marina Florea în 28 Sep 2021
Venom 2 are premiera la noi pe 15 octombrie 2021, dar va beneficia de avanpremiere extinse, în mai multe locații, începand cu data de 8 octombrie

În 2018, Venom reușea să aibă încasări globale de 856 milioane de dolari, făcând ca un sequel să devină o prioritate pentru studioul Sony. Woody Harrelson este cel care îl joacă pe Cletus, un criminal în serie ținut după gratii, în Venom 2. Claia de păr și zâmbetul strâmb poate că înșală pe oricine cu privire la profilul acestui personaj periculos ce suferă de psihoză. Amenințând că - odată ce iese din închisoarea federală în care se află - „va fi carnaj”, Cletus cere să fie intervievat de însuși Eddie Brock (Tom Hardy). Columbia Pictures dă publicității un nou trailer, în care vedem cum se transformă Cletus în teribilul Carnage.

Atunci când o parte din simbiotul Venom sare în Cletus Kasady în momentele dinaintea execuţiei acestuia, ucigaşul în serie devine gazdă pentru Carnage, un urmaş chiar mai mare, chiar mai mortal şi mult mai rău intenţionat al extraterestrului, întruchipare crudă a răului pur.

„Carnage este cel pe care-l aşteptau fanii, făcându-şi în sfârşit debutul pe marele ecran”, spune producătorul Avi Arad. „Acesta este ultimul adversar al lui Venom, mai puternic şi mai violent în orice privinţă. Nu este de ajutor faptul că ucigaşul în serie Cletus Kasady este gazda lui Carnage, intensificând ideea lui maniacă despre lume în ceva incredibil de sinistru.”

Kasady - ucigaş înainte de a căpăta puterile lui Carnage - nu simte nevoia lui Eddie de a încerca să limiteze simbiotul. Pentru a-l opri pe Carnage, Eddie şi Venom vor trebui să găsească o cale de a face relaţia lor să funcţioneze.

Exploreaza subiecte similare:

Venom: Let There Be Carnage, Woody Harrelson, Tom Hardy

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells