Iată cine are drepturi depline asupra Tronului de Fier din Urzeala Tronurilor

de Gloria Sauciuc în 9 Mai 2016
Este rezultatul cât se poate de clar al unei genealogii încurcate

Urzeala Tronurilor se află astăzi la cel de-al treilea episod din sezonul 6, cu o difuzare pe HBO de la ora 20, dar deja online pe platforma HBOGO.ro. Un lucru care trebuia observat în ultimul sezon din Game of Thrones e că moartea Myrcellei Baratheon a aruncat în haos planul de succesiune pentru Tronul de Fier.

Acum, ultimul Baratheon rămas în viață este Regele Tommen. Și, în plus, este un Baratheon doar cu numele. Deci, cine va fi următorul candidat la Tronul de Fier? Un subiect interesant, ținând cont de cât vulnerabili s-au dovedit regii. Iată, mai jos, una dintre ipotezele publicației Mashable, care a aruncat în aer mediul online.

În mod normal următoarea la succesiune ar fi fost Myrcella, care a murit. Apoi ar mai fi fost cealaltă linie a familiei Baratheon: Stannis Baratheon, Shireen apoi Renly. Din păcate, fiecare dintre ei a murit: unul decapitat, Shireen arsă pe rug, ultimul ucis de un monstru arătând ca un nor de fum. De aici lucrurile se complică. Cu mult înainte ca, la momentul începerii serialului, Robert Baratheon (regele cel gras) să moară ucis de un porc mistreț, un ascendent al său numit Corwen Baratheon s-a căsătorit cu Leyne și a avut șase copii. Arion, unul dintre ei, este stră-stră-bunicul lui Robert. Dintre ceilalți, singura care a avut copii a fost o fiică Elyanna, care s-a căsătorit cu Mathin Lannister. Din linia lor genealogică s-a tras Tywin și toți Lannisterii pe care îi știm din film și care nu ne sunt simpatici. Deci, ar fi trebuit ca Tywin să devină rege dacă nu ar fi fost ucis chiar în clipa în care se afla la toaletă. Următorul moștenitor ar fi Jamie, însă acesta nu poate deveni rege, fiind șef al Gărzii Regale. Ceea ce duce la Tyrion, care se află însă în exil și este victima disprețului rudelor sale. Ceea ce ne duce la: Cersei Lannister.

Este rezultatul unei genealogii încurcate, însă rezultatul este cât se poate de clar: Cersei devine cea mai puternică persoană din regat, însă cu o singură condiție: fiul ei să moară. Așa ar câștiga tronul! Însă nu ne putem imagina o victorie mai scump plătită. Sperăm de dragul ei să nu se ajungă acolo.

Sezonul opt al serialului Game of Thrones debutează pe 15 aprilie 2019. Urmărește finala Game of Thrones pe HBO GO!

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 11 mai 2016 21:08
Sigur ca se poate specula destul de mult cu sensul in care pot evolua lucrurile.
mihai_barbu pe 14 mai 2016 08:11
Tyrionn Lannister merita sa fie pe tron

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells