Iată afişul oficial al filmului Domestic!

de Cinemagia în 15 Feb 2013
Iată afişul oficial al filmului Domestic!

Din 22 martie 2013, comedia lui Adrian Sitaru, Domestic, le va răspunde curioşilor la întrebarea Ce gust are dragostea preparată la cuptor?. Al treilea lungmetraj al lui Adrian Sitaru vorbeşte despre un fel de Arcă a lui Noe pe verticală, aşezată pe etajele unui bloc în care vecinii şi animalele lor dezvoltă legături complicate care, de cele mai multe ori, sfârşesc fie în suc propriu, fie în sânge. Posterul oficial al filmului regizat de Adrian Sitaru, lansat astăzi, este o creaţie a artistei Ann Mei, din Rusia.

„Mi-am dorit un film simplu, amuzant dar şi emoţionant. Inspirat în mare măsură din copilărie, filmul se bazează pe câteva poveşti cu animale domestice (şi nu numai), copii şi părinţii acestora. Să ne uităm puţin în jurul nostru: câţi oameni sunt în parcuri şi pe străzi cu animale, câţi dintre vecinii noştri nu au măcar un acvariu sau un papagal, uitaţi-vă cât de mult sunt prezente în viaţa noastră animalele, în reclame TV, în cântece, în numele de familie, poveşti, filme, internet. Cred că avem o mare nevoie de animale şi ele de noi, de aici am realizat cât de mult ne iubim şi ne mâncăm în acelaşi timp, la propriu, animalele", spune regizorul Adrian Sitaru.

Din distribuţie fac parte Adrian Titieni şi fiica sa, Ariadna Titieni (12 ani), Gheorghe Ifrim, Clara Vodă, Ioana Flora, Sergiu Costache şi Dănuţ Hurduc (9 ani). Pentru mai multă savoare, lumea din Domestic e întregită de câţiva colegi simpatici de platou: un iepure, un porumbel, o găină, un câine şi o pisică. Domestic este al treilea lungmetraj al lui Adrian Sitaru după Pescuit sportiv (2008) şi Din dragoste cu cele mai bune intenţii (2011), ambele premiate în numeroase festivaluri.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 16 februarie 2013 15:25
Imi place afisul si a reusit sa imi capteze interesul pentru film...
alex_il_fenomeno pe 11 martie 2013 19:36
O comedie... avem ce astepta, mai ales ca vine din partea lui Sitaru.
puffulette pe 19 martie 2013 18:50
neinteresant

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells