I Am Legend va fi relansat fără Will Smith

de Cristina Grigore în 6 Oct 2014
Noul scenariu propus se numeşte A Garden at the End of the World

Studioul Warner Bros. a decis să demareze producţia unui reboot al lui I Am Legend fără Will Smith, anunţă Deadline.com. Studioul a achiziţionat un scenariu imaginat de Gary Graham, intitulat A Garden at the End of the World. Povestea nu are nimic de-a face cu cea din I Am Legend, deşi există, se pare, unele similitudini.

După ce filmul original s-a dovedit un mare succes - a avut încasări de aproape 600 de milioane de dolari internaţional - Will Smith a declarat în mai multe rânduri că va reveni într-un prequel al filmului, în care vom putea vedea, sub formă de pui, şi câinele personajului din film. Negocierile dintre actor şi studio au eşuat însă, pentru că Smith nu a fost mulţumit de scenariul propus, iar studioul a declarat la un moment dat că nu mai este interesat de vreun prequel sau sequel.

Pe partea de producţie, nou anunţatul reboot va beneficia de aportul fostului producător al lui I Am Legend, Akiva Goldsman. Acesta a vorbit în luna februarie a acestui an despre unele idei de prequel ale lui I Am Legend ce nu au  reuşit să ajungă în faza de producţie. „Am avut la un moment dat o idee interesantă de prequel, în care era vorba de izbucnirea iniţială a virusului, ce avusese loc în timpul unei parade de Ziua Recunoştinţei, şi era grozav”, a povestit producătorul. „O a doua idee cu adevărat interesantă de prequel plasa acţiunea după prima izbucnire a virusului. Chiar după ce populaţia a fost decimată”.

Exploreaza subiecte similare:

I Am Legend, Will Smith

Alte știri din cinema

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

La Chimera: o călătorie spirituală printre jefuitorii de morminte

La Chimera, un film despre jefuitorii de morminte din Italia anilor '80, care furau artefacte din mormintele etrusce pentru a le vinde pe piața internațională, se poate vedea în cinematografe

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Părerea ta

Spune-ţi părerea
coco_mafya pe 6 octombrie 2014 17:22
sper sa fie un succes,astepr un actor de culoare care sa il inlocuiasca pe Will....
eko pe 6 octombrie 2014 21:55
nu o sa fie acelasi lucru fara Will Smith , el a facut tot filmul.
grig2069 pe 6 octombrie 2014 23:28
I Am legend fara Will Smith ,poate cu tyler perry in rolul principal.O sa fie cu adevarat un rebut.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells