Hugh Jackman, în primele imagini din musicalul The Greatest Showman

de Cristina Grigore în 18 Mai 2017
Actorul îşi pune din nou la lucru abilităţile de cântăreţ şi dansator, de această dată alături de Michelle Williams, Zendaya şi Zac Efron

Primele imagini din următorul film al lui Hugh Jackman, musicalul The Greatest Showman, au fost publicate de revista Entertainment Weekly. Fostul Wolverine se transformă în Phineas Taylor Barnum, o legendă a divertismentului american din secolul XIX. Distribuţia este completată de Michelle Williams, Zendaya şi Zac Efron.

Filmul va spune povestea vieţii lui Barnum, care a început să pună în scenă spectacole de varietăţi la New York încă din 1834. A fost precursorul circului modern – a creat un tip de spectacol itinerant ce includea tot felul de animale, ciudăţenii umane, dar şi spectacole de jonglerie ce uimeau publicul. Barnum şi-a intitulat creaţia „The Greatest Show on Earth”.

Michael Gracey va regiza pelicula, după un scenariu de Jordan Roberts (Big Hero 6) şi Jenny Bicks (Sex and the City), finalizat de Bill Condon (The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2) şi Jonathan Tropper. De muzica filmului se vor ocupa Benj Pasek şi Justin Paul (La La Land).

Este o nouă partitură în care Jackman îşi poate folosi abilităţile de cântăreţ şi dansator, după cea din Les Misérables, care i-a adus o nominalizare la Oscar.

Iată ce a avut de spus actorul despre The Greatest Shoman: „Până la La La Land, toată lumea spunea că nu s-a mai făcut un musical original de 23 de ani [din 1992, când s-a lansat Newsies n.red.] Ideea generală la Hollywood era că, dacă nu ai un brand pe care oamenii îl cunosc, nu este un lucru sigur. Aşa că a durat mult până când proiectul a putut fi realizat”.

Regizorul filmului a menţionat faptul că, iniţial, pelicula a fost imaginată ca un film biografic tradiţional. El a venit însă cu propunerea inserării unor numere de muzică şi dans. „Am spus că dacă numele proiectului este The Greatest Showman, ar trebui să facem evident acest lucru şi să producem un musical. Remarca aceasta ridicolă m-a costat şapte ani din viaţă”, a punctat Gracey.

Exploreaza subiecte similare:

The Greatest Showman on Earth, Hugh Jackman, Michelle Williams, Zendaya, Zac Efron, Michael Gracey, Jordan Roberts, Jenny Bicks, Bill Condon, Jonathan Tropper

Alte știri din cinema

X-Men: The New Mutants va fi un film de groază, spune regizorul

Josh Boone a oferit câteva detalii legate de noul film X-Men

Alfonso Cuarón: „pentru mine, filmele mele sunt mai mult ca fostele neveste”

Regizorul unor filme cu succes de critică precum Y Tu Mamá También și Children of Men, dar și al unor succese comerciale precum Harry Potter și prizonierul din Azkaban, a susținut un masterclass la Cannes

Acţiune fără limite în ultimul trailer al lui Valerian şi Oraşul Celor o Mie de Planete

Spectaculoasa producţie SF se lansează în cinematografele noastre pe 21 iulie

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells
Feedback