Hugh Jackman – despre Sabertooh şi Furia Bersekerului din Wolverine 3

de Cristina Grigore în 19 Aug 2015
Filmul va fi lansat pe 3 martie 2017

Hugh Jackman şi-a anunţat de ceva vreme fanii că în viitorul film Wolverine va avea ultima apariţie în pielea îndrăgitului protagonist. Într-un interviu recent publicat de Daily Telegraph, actorul a arătat fanilor la ce să se aştepte de la Wolverine 3.

„Au fost multe voci ce au cerut revenirea a lui Victor Creed”, a spus Jackman. „Trebuie să admit că am fost emoționat de mulțimea de oameni care m-au rugat să nu închei aici interpretarea lui Wolverine, însă eu sunt de-a dreptul entuziasmat de acest ultim film şi, daca eşti un fan al benzilor desenate, vei şti că apar acolo destul de des cuvintele ,furia berserkerului’. Iar dacă îl ştii pe Wolverine, vei înţelege”, a continuat el.

Momentan, nu se ştie dacă aceste trimiteri la scenariul lui Wolverine 3 vor face chiar parte din poveste. Este evident însă că, pentru „reprezentaţia finală”, Jackman şi-ar dori ceva de efect, iar includerea lui Sabertooh şi a ,furiei berserkerului’ ar putea ajuta.

Noul film Wolverine este programat pentru lansare pe 3 martie 2017.

Exploreaza subiecte similare:

Hugh Jackman, Untitled Wolverine Sequel

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells