Horror-ul Flatliners/Linia morții are trailer oficial

de Gloria Sauciuc în 14 Iun 2017
Filmul se lansează pe marile noastre ecrane pe 29 septembrie

Iată primul trailer al thriller-ului horror Flatliners, ce se lansează în cinematografele din România la finalul lunii septembrie. Distribuţia cu actori exclusiv tineri pare o încercare de a face mai sumbră tema filmului - chestionarea a ceea ce se află Dincolo de moarte. Trailerul ne prezintă toată distribuţia şi reuşeşte să facă un rezumat al filmului, lăsându-ne cu întrebarea şi curiozitatea de a afla ce au provocat, sfidând legile firii, prin întoarcerea lor din moarte, aceşti studenţi la Medicină.

Flatliners este un sequel al filmului din 1990, cu Nina Dobrev, Ellen Page, Kiefer Sutherland (inclus şi în distribuția primului film Flatliners/Dincolo de moarte) și Diego Luna (Rogue One).

Într-o încercare temerară de a afla ce ne așteaptă pe toți după moarte, câțiva prieteni, colegi la Medicină, concep un plan prin intermediul căruia, unul câte unul, să-și provoace oprirea temporară a oricărei activități cerebrale, pentru a "simți" moartea înainte de a fi readuși la viață. Unii dintre ei sunt "uciși" și apoi înviați cu amintiri extrem de puternice, iar experimentul este considerat un succes.

Dar, deși pare că au câștigat mai mult decât își propuseseră inițial, trecutul pur și simplu da buzna peste ei, bântuindu-i.

Exploreaza subiecte similare:

Flatliners, Nina Dobrev, Ellen Page, Kiefer Sutherland, Diego Luna

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Părerea ta

Spune-ţi părerea
camaleonii pe 14 iunie 2017 12:05
Interesanta ideea.
+ ca e si Nina in film, deci si mai interesant :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells