HappyCinema, la București. Miercuri, toată ziua, şi vineri dupa ora 22.00, biletul costă 11 lei

de Cinemagia în 14 Dec 2016
20 cele mai populare și bune filme ale momentului vă așteaptă la HappyCinema București, deschis în incinta Liberty Center

Pe 15 decembrie 2016 se deschide în Bucureşti un nou cineplex, HappyCinema, în incinta Liberty Center din zona Trafic Greu – Vulcan din București. Astfel, iubitorii de film au la dispoziție 1150 de locuri în șapte săli confortabile și o experiență cinematografică de calitate la cele mai accesibile prețuri: între 11 și 25 de lei, indiferent dacă filmul e 2D sau 3D (miercuri, toată ziua, şi vineri dupa ora 22.00, biletele costă 11 lei).

Premierele cinematografice Rogue One: A Star Wars Story și Sing sunt programate alături de comedia Office Christmas Party, horror-ul Incarnate și drama de război Aliatul. Lista integrală a filmelor precum și programul complet se pot consulta deja pe cinemagia.ro (vezi Program Happy Cinema).

De la 11 lei în zilele deja menţionate, biletul ajunge la numai 15 lei luni, marţi, joi şi vineri, până în ora 17.00 şi la 22 lei după ora 17.00. Pentru copiii sub 10 ani, elevi, studenţi şi pensionari, există un preţ unic (indiferent de oră) de 14 lei. Sâmbăta şi duminica, după ora 22.00, preţul unui bilet este de 25 de lei. Ochelarii pentru filmele 3D sunt incluşi în preţul biletului.

Noul cineplex - o investiţie de 250.000 de euro - oferă, în plus, și conținut alternativ: piese de teatru și petreceri pentru copii și adulți și organizare de evenimente personale și corporate.

În sălile cineplexului HappyCinema dotate cu echipamente de videoproiecție și sonorizare de ultimă generație, publicul va putea viziona cele mai recente și mai de succes producții cinematografice internaționale și românești, precum şi filme de artă, în condiții de confort excepționale, la prețuri accesibile, se menţionează într-un comunicat remis Cinemagia.

„Cuvântul cheie la HappyCinema este «happy» – poți să fii «happy» atunci când toate detaliile sunt puse la punct: vezi un blockbuster, sunetul e clar, imaginea e bună, fotoliul e confortabil, casierul îți zâmbește, băutura de la bar e rece și meniurile sunt proaspete, iar toate acestea nu-ți consumă întregul buget alocat ieșirilor în oraș”, explică Ecaterina Mateescu, administratorul lanțului de multiplexuri.

Pe piața operatorilor din România, HappyCinema este un brand construit cu un capital 100% românesc, a cărui misiune este aceea de a permite, prin serviciile oferite și politica tarifară, accesul publicului român la o experiență cinematografică de calitate. HappyCinema urmează să se extindă la nivel național, pentru 2017 având planificate deschiderea de cineplexuri și în alte orașe ale țării. În prezent rețeaua cuprinde cineplexuri la Focșani și Buzău, pe lângă București.

Liberty Center este cel de-al cincilea centru comercial de anvergură din București și este amplasat într-o zonă în plină dezvoltare imobiliară și comercială. Deschis către public în 2008, Liberty Center este la doar 2 km de Piața Unirii și deservește un areal care include cartierele Cotroceni, Rahova, Sebastian, Trafic Greu, 13 Septembrie și Panduri. 

Alte știri din cinema

Meryl Streep, Palme d'or onorific la Cannes. Juriul acestei ediţii. Cannes imersiv

„A câștiga un premiu la Cannes, pentru comunitatea internațională de artiști, a reprezentat întotdeauna cea mai înaltă realizare în arta cinematografică”

Ménage-à-trois în filme. De la Jules et Jim, la Challengers

Challengers, nerecomandat sub 15 ani, se bazează foarte mult pe chimia dintre cei trei actori principali

5 informații interesante despre Baby Reindeer

Noua producție originală Netflix, Baby Reindeer, a fost lansată pe 11 aprilie și se bucură de o popularitate uriașă în rândul criticilor și cinefililor.

Michelle Yeoh, rol major în mini-seria Blade Runner 2099

Mini-seria va fi continuarea directă a lungmetrajului Blade Runner 2049, lansat în 2017 ca un sequel al originalului din 1982

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells