℗ „Happy Run-Race for the Cure Romania”, cu start pe 4 iunie, în Parcul Herăstrău

de Cinemagia în 9 Mai 2016

Fundaţia Renaşterea are plăcerea de a vă invita pe 4 iunie să luaţi startul la „Happy Run-Race for the Cure Romania”, cu Start la Intrarea Piaţa Charles de Gaulle a Parcului Herăstrău. 

Fondurile strânse în cadrul acestui cros caritabil vor fi folosite pentru:

a oferi peruci pacientelor oncologice
a oferi teste gratuite pacientelor oncologice
a oferi proteze mamare 
sesiuni de suport şi informare asupra noilor terapii pentru paciente
susţinere psihologică pentru paciente
a organiza reuniuni de specialitate între medici, autorităţi, pacienţi şi companii
campanii de informare asupra importanţei depistării precoce a cancerului de sân.

Cine participă?

La acest eveniment vor participa numeroase personalităţi, susţinătoare ale activităţilor fundaţiei. Primele vedete care au transmis mesaje de susţinere a evenimentului sunt Andreea Esca – Ambasador al Fundaţiei Renaşterea, Inna, Andreea Raicu, Brighi, Nadia Comăneci, Gheroghe Hagi, Adina Halas, Corina Caragea, Raluca Arvat, Cabral şi Pavel Bartoş. Numeroase companii, ambasade şi licee şi-au anunţat prezenţa la eveniment, printe acestea se numără: Ambasada Italiei, SUA, Moldova, Spania, Croaţia, Liceele Lauder, Jean Monnet, American International School of Bucharest, Liceul Aldo Moro, ICHB, ş.a.

Participanţii vor primi tricoul oficial al cursei, vor participa la încălzire, înainte de start, vor primi o medalie imediat după trecerea liniei de finish şi vor avea parte de surprize (tombola cu premii), jocuri educative şi distracţie pe tot parcursul zilei. Primele 3 locuri la cursa de alergare femei, bărbaţi vor primi vouchere abonament la Worldclass, la Iconic Health şi City Grill, produse cosmetice Melkior (femei), iar primele 3 poziţii vor primi şi cupa Race for the Cure.

Ce este Happy Run! – Race for the Cure Romania

Happy Run! – Race for the Cure Romania este cea mai renumită cursă dedicată prevenţiei cancerului de sân, din lume. Înscrierile se pot face până pe 2 iunie pe: www.fundatiarenasterea.ro, pe 21-22 mai şi pe 28-29 mai la Carrefour Băneasa şi în ziua cursei, în intervalul orar 8-10, în parcul Herăstrău (intrarea Charles de Gaulle). Race for the Cure este cel mai amplu şi de succes eveniment internaţional de sărbătorire a învingătoarelor în lupta cu cancerul de sân, de informare şi strângere de fonduri.

Inaugurată în anul 1983, Komen Race for the Cure a evoluat de la o cursă cu 800 participanţi în Dallas, la peste 150 de curse, pe 4 continente, cu peste 1.6 milioane de participanţi în întreaga lume. În Bucureşti, evenimentul va avea următorul traseu: Parcul Herăstrău/Pţa Charles de Gaulle, Bd Mareşal Prezan, Sos. Kiselleff, Pţa Victoriei, Bd Aviatorilor.

Competiţia este structurată pe 3 categorii:
5 km – cursa alergători
Happy Run -5 km plimbare pentru persoane de toate vârstele
Fun Walk- 1 km- plimbare.

Se vor forma echipe şi competiţii între: şcoli, ambasade, companii, cluburi sportive. Se vor oferi premii pentru următoarele categorii: echipa cea mai numeroasă, cea mai eficientă în strângerea de fonduri, cea mai gălăgioasă şi cea mai „funny”. Evenimentul reprezintă o modalitate de conştientizare a importanţei prevenţiei cancerului şi de celebrare a învingătoarelor în lupta cu cancerul.

Donaţia recomandată pentru înscriere este de 50 lei pentru adulţi, 20 de lei pentru copii între 14-18 ani, iar copiii sub 14 ani pot participa gratuit.

Evenimentul se va desfăşura cu susţinerea Preşedinţiei României, sub Patronajul Ambasadei Italiei la Bucureşti, cu sprijinul Bucharest Running Club, al Societăţii Naţionale de Cruce Roşie din România şi a Comitetului Olimpic Român.

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells