Hail, Caesar!, al fraților Coen, deschide Festivalul de Film de la Berlin 2016

de Gloria Sauciuc în 6 Dec 2015
Comedia va avea premiera în țara noastră pe 19 februarie

Hail, Caesar!, cel mai recent film al fraților Coen, va avea premiera în cadrul celei de-a 66-a ediții a Festivalul Internațional de Film de la Berlin de anul viitor. Hail, Caesar! urmărește povestea șefului unui studio de film din anii 50, în perioada epocii de glorie a Hollywood-ului.

Eddie Mannix (un Josh Brolin cu pălărie), al cărui actor de categorie A pentru rolul principal, Baird Whitlock (George Clooney) a fost răpit în timpul producției ultimului lor film, Hail,Caesar! (Ave, Cezar!), pornește într-o cursă contra cronometru să-l găsească.  În film mai apar Tilda Swinton în rolul unei ziariste de cancan, Ralph Fiennes în rolul unui regizor, Frances McDormand și Jonah Hill. De asemenea, Channing Tatum și Scarlett Johansson apar în roluri de actori, unul în costum de marinar, cealaltă drept sirenă în trailerul deja lansat.

„Este minunat că Joel și Ethan Coen deschid, din nou, Berlinala. Umorul lor, personajele unice pe care le creează și priceperea lor de povestitori vor ține cu siguranță publicul în suspans. Hail, Caesar este debutul perfect pentru Berlinala 2016”, declara directorul Festivalului de la Berlin, Dieter Kosslick.

Producția este semnată de către frații Coen alături de Tim Bevan și Eric Fellner, prin Mike ZOss Productions și Working Title Films. Universal Pictures va asigura premiera în SUA pe 5 februarie, iar în România pe 19 februarie.

Sinopsis: Hollywood, anii 50. Eddie Mannix este șef de producție la studiourile Capital Pictures și tot el este „fixeur”-ul, cel care rezolvă problemele neoficiale ale studiourilor și ale starurilor acestora, păzindu-le de atenția nedorită, a presei de scandal sau fanilor. Mannix este informat că Baird Whitlock, un star masculin, a dispărut în timpul producției unui film istoric - „Hail Caesar, a Tale of Christ's Life”.

Crezând inițial că Whitlock este doar mahmur după o beție, Mannix primește un telefon de la o organizație comunistă care pretinde că l-ar fi răpit și care acum cere o răscumpărare. Mannix, pe măsură ce strânge banii, trebuie să-l liniștească pe un alt regizor nemulțumit, pe tânăra actriță DeeAnna Moran care a rămas însărcinată fără să fie căsătorită, dar mai ales trebuie să țină la distanță ziarele de scandal. Atunci când Mannix este abordat de către o companie de aviație cu o ofertă de muncă mai pragmatică, acesta trebuie să se hotărască asupra adevăratelor sale priorități.

Exploreaza subiecte similare:

Hail Caesar!

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
bogyvaly pe 9 decembrie 2015 12:43
Mai toate filmele fratilor Coen sunt o placere...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells